Vi lever alla med känslan att falla

Har inte gjort nååånting alls ikväll. Bra skönt det också ibland!
Nu ska jag ialla fall sova, lååång dag imorgon :D Ska dessutom upp redan kvart över 8, men varför ligga hemma och sova när man kan vara i stallet och fota? JUSTE!

I miss you more than ever
More than I can put to words
Every day is getting harder
to leave it all behind.
I am missing you, more than yesterday, I am missing you.

Och jag som trodde att jag hade glömt dig

Äntligen hemma... typ. Ska bara plugga lite, kolla idol och chilla resten av kvällen. Asskönt!
Var ju på ridskolan, orkade inte ta med mig kameran så blir inga bilder. Men var där en timme, kollade när Moamy red osv, sen orkade jag inte vara kvar längre haha! Men hästen var bråkig och ville inte gå in i transporten, kastade sig ut och stegrade... så inte likt honom.

Jaja, nu ska jag plugga svenska en timme och sen idooool :)

Cupcakes

Amanda som gjorde den i mitten, haha asfin!
Och nej, jag hinner inte redigera bilden.


Lalalala

Slutade som sagt 11:40, då drog jag och Amanda hem, sen käka vi pizza med Daniel och... några. Sen åkte vi hem till mig och bakade cupcakes, haha! Dom blev inte alls så fina som vi ville... menmen! Sen bakade jag vanliga muffins som vi ska sälja med tyskan osv. Så sen drog vi upp på stan igen, fixade bord som några skulle stå och sälja med, och nuu är jag hemma... en liten stund ialla fall.

Monika ringde och frågade om jag skulle tävla ikväll... jag ba WTF? Hade jag gärna gjort... om jag hade vetat om det lite tidigare liksom. Men jag ska dit och kolla ialla fall, Moamy ska ha Strindberg så... Ska ialla fall vara där om 40 minuter, och på den tiden ska jag hinna byta om, äta mat och åka moppe till ridskolan. YEAH.

Baka baka baka... osv.


It's fridaaaay

Såhär ser vårat schema ut idag. Kan inte bli mycket bättre liksom?! :D
Slutar om lite mindre om en timme, och då ska jag vara med Amanda!

Och btw, gick till expeditionen imorse och dom hade mina nycklar :D Weei.


We can't back down

För att sammanfatta ridningen: Katastrofal. Gråtfärdig. Åt helvete.
Jag kan inte rida längre.

Fan.

Fler saker som är dåliga: Mina nycklar är borta. Vi har tyskaläxa tills imorgon som jag inte kan. Vi har svenskaprov på måndag som jag inte finner någon tid att plugga till.

Ja, det var väl det.

Dock älskar jag mina vänner. Och alla andra som är snälla mot mig.
Och här är världens bästa låt.


With nowhere to go


I'm feeling like you letting go

Känslan man får när man ska cykla hem från skolan och man inser att man inte har några nycklar <//3.
Letat ingenom halva skola men inte fan hittade jag dom. Såatte det var ju bara att börja gå hem. ÅÅÅH.
Jaja, nu ska jag inte vara sur för det (jo det ska jag). Ska ialla fall plugga... vad det nu var, redigera fler bilder från igår och sen till ridskolan :D

You lost the love i loved the most


Things could have been different

Skolan var sämst. För mycket lektioner och för mycket saker som ska göras. Har ialla fall mailat nån... tjej om prao, annars tror jag att jag får köra dagis hela veckan haha... inget jag vill men det får vara min krisplan.

Efter skolan så fotade jag och Amanda ialla fall, blev sooom vanligt asmånga oseriösa haha, men fick nog nåågra bra också :D Sen träffade vi Johan och Wille en stund, sen skulle hon till bussen och jag åkte heem.
Och sen dess har jag kollat idol typ. Tanken var väl att jag skulle plugga också, men... man behöver vila ibland också, right?

Äsch, nu ska jag redigera fler bilder!

Photography


Håltimme

Haha, vilken jävla dag egentligen. Värsta dagen på veckan, jag glömde att vi hade sovmorgon, jag har ingen prao och jag ska prata med typ syven eller vad det heter men då måste jag vänta till tisdag och wääää.
Nu har vi håltimme, jag och Erica sitter i cafeterian och äter toast och kollar på we<3it bilder. Sen har vi so och sen slutar vi. Och då ska jag fota med Amanda.


Godnaaaaatt

Åååh varför kan jag inte bara chilla och inte stressa, och tycka att allt är helt ok ... även fast det inte är det?! Kan knappt koncentrera mig och kolla på tv liksom. Ååååh.
Imorgon ska jag försöka fixa mig en praoplats. Och om jag inte får det så... tror jag att jag börjar gråta eller nåt sånt. Haha, bara orkar inte om jag inte skulle få...
Sen ska jag och Amanda fota höstbilder ialla fall, wiho!

Och jag som skulle sova tidigt, och nu är klockan tio i elva. Såaaaaatt godnatt.

The best part of me was always you

Usch och fyyy. Har stressat runt hela dagen känns det som. Brutalt mycket med skolan nu, måste även fixa praoplats och blää vad det är mycket nu. Nu är jag ialla fall hemma, utan praoplats men det var nog lika bra det, ska fixa en ny imorgon så hoppas att jag får vara där... för jag har fan ingen krisplan haha.
Red Strindberg också, gick så jääävla bra! Åh, världens bästa ♥ Come on, what would I do without you?

Nu ska jag försöka lära mig tyskaläxan på en kvart och sen kolla idol och sen försöka sova tiiidigt.



Tyskaa

Usch, hade fysikprov idag. Haha bläää... får nog godkänt ialla fall men blir nog inte mer än så... jaaaja. Erica facerapade mig på syslöjden haha... så om nån har fått nåt konstigt så var det hon ;)
Har ialla fall tyska nu, sen idrott och sen slutar vi! Då ska jag och Erica försöka fixa praoplats, sen ska jag till stallet och rida min lilla beeebis :)

Lite halvgammal bild sådäär.


It's like everytime you speak to me, I fall for you a little bit harder

Har (försökt) plugga fysik... men satt mest och kollade på tv. Prov imorgon... jaja, det får väl gå som det går!
Har väl egentligen ingenting vettigt att säga, pappa stänger av internet om 2 minuter så får panikskriva lite ":)".

Ialla fall... Leonard gick inte vidare i idol, istället gick den där jävla kebab-killen vidare?! Seriöst, fan sur :((
Jaja, nu ska jag sova... godnatt!

FUCK. Brb grooveshark...



Västeråås

Lite lagom död när man ska försöka gå upp vid 9 efter att ha sovit 7 timmar... haha, fyfan! Åkte ialla fall till Köping och hämtade Amanda, sen vidare mot Västerås. Känns som att typ halva Arboga var där? Köpte ialla fall en tröja, skor, en ring och en mascara. Mycket nöjd!
Sen ... vad fan gjorde vi sen? Cyklade runt lite typ... hehe, inga kommentarer ;) Sen dumpade jag Amanda med några andra för att åka hem och plugga <///3 men känner att jag vill ha mer än G på det där jääävla provet. Hon lär dock dyka upp här nån gång ikväll för hon har sina saker här ;) Jaja, nu ska jag plugga... DÖÖ.

Last goodbye

Lackar på att man ser vad alla lyssnar på på spotify på facebook?! Och att man inte får bort sitt eget ibland haha.... åååh. Aja, klockan är 2:12 och jag borde väl sova antar jag, ska upp 9 imorgon, tilll Köping och hämta Amanda och sen mot Västerås för shopping! Tycker att vi borde ha studiedagar oftare på måndagar ;)

Det jag ville säga var: godnatt.

Hoppträning

Åkte till ridhuset och filmade Denice när hon hopptränade! Dom var jätteduktiga :D
Jag var mest nervös och glad att jag slapp vara delaktig i träningen. Haha fyfan, kaos, höga hinder, folk som ramlar av... nejtack, trivdes rätt bra där på läktaren ;)
Åkte moppe på vägen hela vägen hem (alltså... inte på cykelbanor osv). Fattar inte när jag ska lämna företräde och när jag inte ska göra det MEN det var ju inte så många bilar ute och åkte på kvällen så... (a)

Sen har jag ägnat sisådär 3 år till att leta efter den där jävla filmkamerasladden men den är spårlöst försvunnen (jkalwsöfsmkekdsjdfngkslijralsdijfkn). SÅ. JÄVLA. SUR. SÅ. DET. ÄR. INTE. SANT. !!!!!!! Hur fan kan en jävla sladd försvinna?!?!

Juste, måste även tacka Hanna som räddade mitt betyg i fysik :D Haha typ. Så har ialla fall kunna plugga idag, awesome!

Lyckades ta en bild med den där jävla kameran ialla fall. Asful, men filmerna är inte lika fula ialla fall!


So far away

Drog till stallet vid 11, fotade Jonna när hon red Busen och sen Prinsessan, haha! Sen hem och... vad har jag gjort sen dess, suttit vid datorn typ? Försökt anstränga mig att plugga men det gåår bara inte. Har lyssnat på Dead by aprils nya album Incomparable (♥). Har laddat filmkameran tills ikväll också! Liksom... jag vet hur man fotar men inte fan hur man ska filma för att det ska bli bra?! Tror jag får ta med mig min kamera också haha...

Whateveeeer nu måste jag försöka hitta några gamla anteckningar så jag kan plugga fysik. Fan i helvete att jag glömde boken i skolan. Har inte haft en tanke på att vi ska ha fysikprov på tisdag liksom. ÅÅÅH.

Hitta en bild på Saga och Avanti från i somras, hihi!

Godmorgon!

Skulle vara uppe länge igår så jag kunde sova sådär äckel-länge idag. Och jodå, jag var uppe länge igår. Men sen vaknade jag kvart över 9 idag?! Var aspigg dessutom. Hade fått sms från Jonna också så nu ska jag snart ta moppen och åka till stallet och fota henne :D hihi. Och solen skiner dessutom. Vilket bara gjorde allting... ännu bättre :D
Hursomhelst, nu ska jag åka!

Bara för det... en bild från i somras!


Tidsfördriv 01:50

1. Fullständigt namn?- Maja Josefin Wassell
2. Hur mår du? Finfint!
3. Vart bor du? - Hemma
4. Bor tillsammans med? - Mamma, pappa, bror
5. Husdjur? - ...nej
6. Färg på ditt hus? - Rosa
7. När är du född? - 6 augusti
8. Vad är det för dag idag? - Lördag... fast egentligen är det väl söndag
9. Vilket år tar du studenten? - Ingen aning
10. Något jobb? - Näe
11. När ska du sova ikväll? - Snaaaart!
13. Duschat idag? - Japp
14. Kramat någon idag? - Kanske... jag vet inte?
15. Pussat någon idag? - Hästen (a)
16. Vad har du ätit? - Mat osv
17. Dagens klädsel? - Först ridkläder, sen har jag väl haft typ... jeanstights, linne, skinnjacka och converse resten av dagen typ!
19. Dagens sötnos? - Hm..?
20. Dagens roligaste? - Spelning!
21. Har du många vänner? - Njaa
22. Hur många har du kysst? - Huh... vet inte
23. Vem kramade du senast? - Ingen aning <///3
24. Hur många vill du ha sex med? - Huh?!
25. Hur många har varit otrogna med dig? - Ingen
27. Har du pojk-/flickvän? - Nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Amanda tror jag
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Mamma: ok. HAHA :(

FAVORIT:
31. Film? - Hmm... jag saknar dig, tror jag!
32. Låt? - Hinder - better than me
33. Mat? - Tacos
34. Dryck? - Cola
37. Stad? - Hm...
38. Land? - Ingen aning, typ USA... det är coolt :D
39. Ämne i skolan? - Bild!
40. År? - 2009

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Hemligt ;)))
42. Personen du kysste? - Kör på hemligt där också
43. Gången du spydde? - Ingen aning
44. Gången du grät? - Jag vet inte... var längesen, haha!
45. Pizzan du åt? - Igår
46. Gången du var i göteborg? - Aldrig varit!
47. Gången du var i stockholm? - Dagen innan skolavslutningen med klassen haha!
48. Gången du var full? - Nej
49. Gången du var hög? -
50. Personen som såg dig gråta? - Öh...

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - Svart
52. Hund eller katt? - Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Beror på
54. Tv-spel eller datorspel? - Same shit...
55. Singel eller upptagen? - Alltså... vad jag vill vara eller vad jag är? D:
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - FACEBOOK
58. Ragga eller bli uppraggad? - Uppraggad
59. Big brother eller paradise hotel? - Euw. Big brother isåfall
60. Svart hår eller blont? - Blondt
61. Blåa ögon eller bruna? - Blåa
62. Choklad eller lakrits? - Choklad
63. Göteborg eller Stockholm? - Säger väl stockholm eftersom att jag aldrig har varit i göteborg?
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt
65. Coca cola eller fanta? - Cola!
66. Pizza eller kebab? - Pizza
67. Randigt eller prickigt? - Randigt
68. Älska eller älskas? - Båda
69. Leva eller dö? - Leva

ANTAL:
70. Personer du älskar? - Min familj och mina vänner... vet inte hur många det blir?
71. Personer du hatar? - :)
72. Personer som sagt jag älskar dig? - Några..?
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - En!
74. Glassar du ätit på en dag? - För många...
75. Festivaler du varit på - Typ några små festivaler... vissa heter ju festival och vissa är ju typ konsert osv... ni fattar? Bra, inte jag heller.
76. Gånger du haft minnesluckor? - Vet inte
77. Piercingar har du? - Typ.... öronen? Om dom inte har växt igen...
78. Personer du saknar just nu? - Eeeeeeeeennnnn
79. Gånger ditt hjärta brustit? - En

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - Ingen
81. Ska du träffa imorgon? - Denice, haha!
82. Sjöng du senast för? - Öhm... mig själv
83. Hade du senast en msnkonversation med? - Ingen aning... nån random skulle jag tro
84. Spelade du tv-spel med senast? - Skulle tippa på lillebror
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Eh....
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Ingen tror jag faktiskt ;)
87. Förtjänar att dö? - Men ingen!
89. Vill du sova bredvid inatt? - Ingen faktiskt... haha!

VAD:
90. Gör dig glad? - Vänner, musik, hästarna, fota
91. Gör dig ledsen? - Allt möjligt
92. Vad vill du helst göra nu? - Sova
93. Önskar du att du slapp göra? - Ingen aning faktiskt!
94. Vill du ha nu? - Sömn...
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Jag fyllde år för typ 1-2 månader sen såatt....
96. Längtar du till? - Jag vet inte, ingenting typ?
97. Tycker du om dina betyg? - Jodå
98. Ångrar du ditt liv? - Alltså... om jag ångrar mitt liv eller ångrar saker i mitt liv?
99. Är det bästa som har hänt dig? - Orkar inte skriva en hel bok så jag svarar helt enkelt: Mumrik. Det låter weird men så äre!

Be somebody

Drog somsagt till Brandsta, lyssnade på Stripeout, Arsenite, Midnite eve och Waredge. Aldrig lyssnat på Arsenite förut, och... sorry guys, men ni sög. Dock verkar jag vara ensam om att tycka det, så ni kommer nog få en finfin karriär ändå ska ni se. Alla dom andra banden var dock lika bra som vanligt!

Kom hem runt halv 11, och öhm nu vet jag inte vad jag ska göra. Är trött men känner inte för att sova ändå. Har umgåtts med folk konstant i flera dagar, brutalt tråkigt att vara själv ju :( Ska dessutom inte göra nånting imorgon förrän på kvällen.
EDIT: vet precis vad jag ska göra imorgon. PLUGGA. HELA. JÄLVA. DAGEN. Har tydligen fysikprov på tisdag... liksom FAN DET HADE JAG GLÖMT. Vilket också betyder att jag har boken i skolan. Tror att jag måste försöka bryta mig in där imorgon...

Jaja, nu ska jag typ... kolla på film eller något.

You just never know what you will find

Upp halv 10 och vara pigg och åka till stallet och rida lektion... jaadå. Men det gick faktiskt skitbra :D Red Falke, meeed sadel, vilket jag inte har gjort på... flera månader?! Grymt nöjd ialla fall :D

Sen åkte jag hem till Amanda (alltså hem till mig... och Amanda var redan här, lämnade henne här medan jag red tihi). Sen träffade vi Johan och Wille. Jag köpte en energidricka för dörsta gången i hela mitt liv men inte fan vart jag piggare för det :( Nu ska vi äta mat och sen åka till Brandsta! Spelning ikväll för alla som inte fatta det :)

Tjalala fotade för nån dag sen.


All I need is you

TJALALA JAG KAN PRATA!!!!!!!! :DDDD Flåt, men vadå jag är glad :D Fick smaka lite av Amandas energidricka och wips kunde jag prata igen? Awesome! Får hoppas att jag fortfarande kan prata imorgon bitti haha...

Endast 4 lektioner idag i skolan. Hade en finsk vikarie på tyskan. Höll på att börja asgarva när han började prata... sen insåg jag att det skulle vara taskigt, inte hans fel ju. Haha :(
Drog till mig med Amanda efter skolan, käka kladdkaka, drog till Johan, hjälpte han och baka bullar, hade mjölkrig (bilden...) och sen drog vi till ica, då kom Wille också, stog där en timme och sålde polkagrisar osv, sen hem till Johan, beställde pizza och kollade på filmer. Kom hem runt 12, och nu ligger vi i sängen med varsin dator på magen. Asbra dag helt enkelt! Vad som inte är lika asbra är att jag ska rida klockan 11 imorgon. Haha, menmen!



Tja snodd bild från Amandas blogg. Bara för det så ska du få en feeeet läääääänk.

It's our time

Har faktiskt varit duktig idag! ... typ, ialla fall. Hjälpt mamma att rensa garderoben, städat mitt rum, gjort läxor osv! Och bakat kladdkaka. Juste... det gick ju inte så jävla bra. Den ena såg ut som en skidbacke och den andra blev en halv centimeter tjock. Så mamma skulle baka nya imorgon HAHA, men det betyder ju att vi får äta dom istället (a) haha.

Nu ska jag snart gå och lägga mig... astaggad för helgen för den kommer bli awesome :D

You deserve much better than me

I told myself I won't miss you
But I remember
What it feels like beside you
I really miss your hair in my face

And I think you should know this
You deserve much better than me



Blablabla

Livet som stum suger... finner inga ord. Lol.

Kemiprovet gick åt helvete. Balsanderade formler var svårare än jag trodde. Och det var det ända som var skrifligt. Och jag kunde inte vara med i det muntliga. Blir överlycklig om jag är godkänd. Annars har dagen rullat på rätt bra.

Nu är jag hemma. Mamma förbjöd mig att åka till stallet. Vet inte riktigt vad jag tycker om det. Bra att jag inte anstränger mig i och för sig...
Ska göra massa ogjorda läxor (hatar att behöva vara hemma från skolan och missa massa) och sen måste jag baka tills imorgon när vi ska stå vid ica och sälja polkagrisar och bröd. Tråkig dag, helt enkelt.

I swear I never be happy again

Fan också. Blev en till såndär study ... stu... st... s... sl... sleep - dag. Lyckades ialla fall lära mig hur man balanserar en såndär formel... men det är i och för sig det enda jag kan också. ÅH. Orkar inte allt skolarbete. Orkar inte vara sjuk.
Jag tyckte så synd om mig själv, så pappa åkte och köpte piggelin åt mig. Dock tyckte inte han så synd om mig... med tanke på vad jag hade gjort förra helgen när jag var sjuk så... ja, jag låg väl inte direkt hemma och vilade. Det är bara det att den här helgen kommer bli precis likadan, om inte värre. Får väl äta mycket piggelin helt enkelt.

Ska gå och lägga mig typ ... nu. Ja, klockan är halv 10 men SO WHAT jag är trött.
Har till och med packat idrottsväskan. Har inte varit med på idrotten på... flera veckor, typ. Men jag har varit sjuk alla gånger men ändå... visste knappt vad jag skulla packa i väskan liksom. Jaja, godnatt.

Nån idé att jag nämner gammal bild? Tror inte det va.


You lost the love i loved the most

FUCK LIFE JAG KAN FORTFARANDE INTE PRATA. Har liksom inte kunnat gjort det på en vecka, lite till och från dock. Assååååååå.

Kom nyss hem från skolan. Veckans äckligaste och jobbigaste dag och jag går dit ändå? *Klappar mig på huvudet* typ.
Och idag ska jag bara chilla och plugga kemi. Asskönt... förutom kemin. Tror att Erica förklarade det där balanserade formler blabla ialla fall så jag fattade det! Hörde dock att halva provet var muntligt (??) liksom JAHA hur ska det gå till då?

Skitsamma.

Nu ska jag inte göra nånting för jag är ashungrig. Sen när jag har ätit... då kan jag typ försöka hitta orken till att leta på en film. Haha, så jävla trött...

Här gillar vi gamla bilder jaaaadå.

I love how you make me smile without even trying

Drog till stallet, red ut med Jonna även fast jag egentligen inte fick rida för mamma... men vad vet hon om det? ;) Skrittade mest och travade ju bara lite ialla fall!
Sen har jag bara käkat, pluggat och kollat idol. Jävla kemiprov. Dom senaste dagarna har sett ut såhär..:


Haha seriöst. Såatt... har prov på torsdag. Började plugga idag. Ah jo tjena att jag kommer få behålla mitt mvg i kemi.
Nu ska jag göra en sova-lista på grooveshark och sen ska jag sova och tagga för skolan imorgon.

Min sova-lista på Amandas spotify... den är awesome <3 Och alla som inte tycker det kan ju ba va tysta.

You had me at hello

Kom nyss hem från skolan... tog ju skolfoto. Det enskilda blev typ bra/helt okej, klassfotot vet jag inte hur det blev... vill nog inte veta heller haha. Tror jag asgarvade på hälften av bilderna ialla fall, inte okej...
Nu sitter jag i min säng och ska plugga so i en timme hade jag tänkt. Sen ska jag åka till stallet med Jonna. Mår faktiskt bättre, är pigg ialla fall, hihi!

Gammal bild, ny redigering.


Out of my mind

Somnade halv 11 igår... vaknade halv 11 idag, haha! Och jaa jag är hemma från skolan idag igen. Men jag ska dit om sisådär 2 timmar och ta skolfoto ändå. Kommer se ut som en sjuk och blek jag-vet-inte-vad, men jag vill vara med ändå... liksom, sista skolkortet på Sture!

Nu sitter jag och försöker plugga kemi... skulle behöva lära mig hur man balanserar en formel (?) meeen jag har ingen aning om hur man gör så det går... sådär (asdåligt).

Haha gammal bild...


Måndag

Cyklade till skolan i spöregn, tror inte jag hade nån röst under tiden jag var i skolan heller. Hade matteprov och tyska, sen drog jag hem. Huvudet hängde inte med och halsen dödade mig. Tog febern när jag kom hem, hade 37,5 vilket är typ febergräns ? Jaja. Kollat på film och sovit hela dagen. Försökt plugga men orden fastnar liksom inte i huvudet.
Så jävla trött på den här skiten så det är inte sant. Kör på en ny plan, var ju i skolan hela förra veckan (utom fredag) när jag var sjuk, så nu får jag väl prova med att vara hemma och vila istället då... synd bara att det är så sjukt tråkigt.

Imorgon ska jag inte till skolan om jag inte har sagt det redan... men jag ska ta skolfoto ialla fall.

Haha, somnade en timme och... ja, liksom ♥♥♥

-

Hej jag heter Maja och jag är sjuk vilket jag har varit i en vecka nu och jag är skitsur för det så nu ska jag sova GODNATT.

Love


It's okay not to be okay

Fan vad dåliga vi är :')



Drog till stallet, red Falke en sväng, gick faktiskt riktigt bra tillslut!
Nu ska jag ägna mig åt så roliga saker som att plugga kemi... haha, fuck life.
Annars så har helgen varit riktigt bra!

Sometimes I wish he was you

Vaknade klockan 8 av alarmet... sen vet jag inte vad som hände, jag vaknade en timme senare och insåg att frukosten på mcdonalds skulle stänga om en timme... haha! Så vi mötte Johan vid vasa runt halv 10, sen cyklade vi till mcdonalds i 11 grader och regn, men vantar och jacka osv, haha! Brualt ovärt egentligen...
Nu har dom nyss dragit, och jag ska äta nu och sen till stallet och rida Falke. Blir asabra med lite chill/mys-barbacka-ridning i det här äckelvädret och med en halvsjuk tjej!

Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

Efter ett mycket förvirrande telefonsamtal med Amanda så bestämde vi ialla fall att hon skulle komma hit! Så vi har fotat, och sen spenderat kvällen med Johan och Wille. Och nu ligger i vi i min säng, ska sova snart skulle jag tro.
Imorgon ska vi äta frukost på mcdonalds (haha...) så vi har ställt klockan på typ... 8 eller halv 9 eller nåt sånt, kommer inte ihåg. Och nu är klockan halv 4, kommer vara bra död imorgon alltså haha!


He smiles politely back at you



Autumn

Har fotat, bytit polkagrisar med Johan (lovade Elin att hon skulle få köpa 4... men jag hade bara 3 haha) och... sen har jag fan inte gjort nåt mer. Och inte ska jag göra något heller. Fuck life.
Får fan panik om jag bara ska vara hemma helt forever alone idag också, det funkar fan inte två dagar irad.


Who you are

Snacka skype 5 timmar igår kväll, och under dom 5 timmarna kolla film i 4 timmar... haha, brutalt! Men utmärkt sätt att umgås på när ingen vill träffa en för att man är sjuk... ;)
Tror jag garvade rätt mycket igår för nu kan jag inte prata igen (fdshjnkafheudjknfhesdkl)!!!!!! Åååh bara låt mig bli frisk.

Ingen aning om vad jag ska göra idag heller... fml. Typ plugga eller nåt annat kul... -.- ... bli frisk... osv.

Polkagrisar...

Hejsanhoppsan, mår fan bättre än vad jag har gjort på länge! Hostar lite men annars är det typ rätt bra! :)
Julia kom hit med nåååågra polkagrisar som vi ska sälja med tyskan... haha fml. Någon som vill köpa? ;))))



Har då inte gjort ett skit idag... tråkigaste dagen på länge - check √
Ska kolla på idol om en timme när det slutar eftersom att jag inte har någon fungerade tv på mitt rum (jag får inte på den och jag orkar inte be pappa) och det går inte att kolla direkt på tv4play utan man måste vänta tills efter programmet... haha aja!

Synd att jag inte kan rita brustna hjärtan btw... ↓

Honey why are you crying, is everything okay?



I couldn't fight it



... say whaat? Orka att dom gör om facebook hela tiden... eller är det bara jag som har missat det? :((

Jaja, ligger i min säng (....) och kollar på Mysteriet på Greveholm, haha! Vilket jag har gjort... hela dagen typ. Seriöst, det är aslångt..? Men det är bra ialla fall (a) hih.

Och nu ska jag............. fortsätta kolla på det. Och sen ska jag............ förmodligen kolla på någon annan film.

God morgon.

Det är fredag och jag har feber.

FUCK

MY

LIFE

!!!!

Gråter lika mycket varje gång, helt sjukt


Fight is the way to survive

Fyfan vad INTE. BRA. JAG. MÅR. Tror jag dog en aning efter ridningen, men det var det nästan värt! Red lilla elefanten (Millie.... hon är som en liten elefant, lite klumpig, lite seg, men söt) och det gick ialla fall bra/helt okej! Tar dock alltid så jäkla lång tid tills hon börjar slappna av och jobba ordentligt osv, får ju halvt jobba ihjäl mig innan det ska släppa. Men fan vad fin hon blir på slutet ändå! Känner mig ju bra dum när Katta skulle prata med mig efteråt så hon får ställa ja och nej-frågor om hur jag tyckte att det gick, så jag kan nicka eller skaka på huvudet. Rent ut sagt: det suger så jävla hårt att inte kunna prata.

Dog en aning i soffan (hur många gånger har jag dött? skriver ju att jag dör hela tiden hah...) när jag kom hem, kollade på robinson och drack te... låter brutalt vuxet :(
Jaja, nu ligger jag i alla fall i min sääääng (ovanligt). Ska försöka ta mig till skolan imorgon, bara jag inte har feber. Men det har jag ju inte haft dom senaste dagarna, så jag tror nog att det ska funka ändå!

Just give me a chance

Har pluggat, kollat på tv, försökt vara lite kreativ ↓ och lyssnar på Amandas "tagga som fan"-lista (hihi den är awesome) ♥
Om en timme drar jag till ridskolan och rider Millie (som sagt, jaaaa). Liksom, varför ligga hemma och vara sjuk när man kan rida?! :D Hehe, typ. Har fortfarande inte fått tillbaks rösten (bdsdmefksjiujdfndadsok3wo883w9oirjle!?!?!?!?!) men jag får väl klara mig ändå ":)))))"


How to safe a life

Kom hem från skolan för en halvtimme sen, notera klockan, då den var halv 2! Grymt, egentligen slutade vi väl inte då men vem orkar vänta 40 minuter på att svara på några frågor om mobbning?! Inte jag ialla fall.
Har inte gjort nånting idag i skolan egentligen, fick nåt papper med några frågor på, sen hade vi ept/rast i sisådär 3 timmar, haha asskönt!
Nu sitter jag i min säng och dricker Amandas cola, så går det när man glömmer saker i min väska! Haha nejdå, hon ska få en ny imorgon ;)
Planerar att chilla så mycket som möjligt fram till klockan 6 då jag ska till ridskolan och rida Millie :D Har btw fortfarande inte fått tillbaka rösten, så har inte kunnat prata på hela dagen :(( Hoppas att jag får det tills ikväll haha...

Från i helgen (?) när jag red Lucifer, haha... hästen är ju söt ialla fall!


Just tell me how

Ingen vill umgås med mig för jag är sjuk, och nu kan jag inte ens snacka skype för jag har tappat rösten, love life!!!!!!
Nä, forever alone.
Har ialla fall pluggat sen jag kom hem från skolan typ, duktig tjej! Nu ska jag kolla facebook och läsa lite bloggar, sen sova tidigt som fan och föröska bli friiiisk. Orkar inte vara sjuuuuk :(
Imorgon har vi ialla fall nån dag i skolan... vet inte vad vi ska göra, typ lyssna på föreläsningar eller nåt? Har inga lektioner ialla fall! :)

Det går inte att ladda upp bilder <////3

Sometimes it's hard, to follow your heart



Skoljogggen osv

Ääääntligen hemma. Helt slut även fast jag inte gick en meter på skoljoggen, haha! Hade tre lektioner, lunch, och skulle jag sitta och pricka av alla 9or i 2 timmar. Det kom inte ens nån den sista timmen, och kallt var det också haha, inte kul!

Nu ska jag göra massa so... love life ♥♥♥♥
Nej.

Break your little heart



This love is killing me but you're the only one

Åkte till stallet efter skolan. Kan ju vara bland det dummare jag har gjort. Blåser storm och är askallt ute dessutom! Men det gick typ helt okej att rida ialla fall! Tanken var väl att jag skulle rida Pelle också men det orkade jag verkligen inte... pussade lite på honom ändå haha!

Nu ligger jag i min säääng, och har inga planer på att ta mig härifrån heller. Eller jo, idol börjar om en halvtimme. Och då ska jag äta morotskaka också, mamma tyckte att vi behövde få i oss lite grönsaker (haha<3)

Imorgon är det skola fram till lunch, och sen skoljoggen för dom som inte är sjuka. Jag är sjuk. Vilket betyder att jag ska vara... funktionär, tror jag. Finns tydligen fördelar med att vara sjuk ändå.

Fysik...

Hatar fysik. Hatar att vara sjuk. Hatar att det regnar och blåser.

Slutar om 20 minuter, då har vi lunch, sen slöjd och idrott, som jag inte ska vara med på. Så jag tror att jag överlever! Haha wiho.

Haha, dagen innan skolavslutningen när vi va i Stockholm <3 Asfina!

Strangers like me

Åkte till Örebro för att hitta kuddar till min nya säng. Kom hem med svarta converse, en skinnjacka och inga kuddar. Say whaaat? Men jag är glad ändå, haha!
Nu sitter jag i min säng och lyssnar på tarzan-låtar (♥♥♥), ska jag läsa bloggar och sen sova. Man mår då inte bättre av en dag på marieberg... men det var det värt ;)

Lied another lie, for the best

Råkade peta in mascaraborsten aslångt in i ögat imorse, gjorde så ont så jag började gråta haha... sen regnade det när jag cyklade till skolan, och jag hade egentligen ingen lust alls att gå till skolan för jag är förkyld.
MEN nu är jag hemma och ska åka till Örebro med mamma och mormor.

Haha, sur tjej imorse!

Bring me back to life

Det är måndag.
Det regnar.
Jag är sjuk.
Jag är i skolan.

FML.

You've been gone for so long

Tänkte skriva vad jag hade gjort ikväll... men det kommer jag fan inte ihåg?!?! *Minneslucka* typ.
Kollade på idol nyss ialla fall, haha.
Imorgon är det måndag och skooola... och jag ska gå även fast jag mår asdåligt. Orkar inte missa massor.

Nu ska jag leta efter någonting som jag kan ha på mig imorgon, känner att jag inte kommer orka göra det imorgon bitti haha!

Allt var svävande, men nu så ser jag klart

Hemmaaaa från stallet. Två trötta och sjuka tjejer som ska hoppa två hästar som inte är sådär jätte hoppsugna. Jaja, det får väl duga ialla fall. Tyckte att vi gjorde så gott vi kunde ändå haha! Orkar inte ladda in bilderna från kameran så ni får en gammal istället.

Planer för resten av dagen: INGA. Plugga lite tyska, bli frisk, kolla på film. Men det är så in i helvetes tråkigt att kolla på film själv. Nån som vill kolla på film?!??!?!

Haha, storleken på hindret liksom<3  Hästen är ju söt ialla fall!

I just don't care about you anymore

Vill inte ens veta hur länge jag sov idag. Längre än igår ialla fall haha...
Har roat mig med att försökt rädda några bilder på Stina från igår, det var då inte det lättaste haha. Varför ska det gå så dåligt att fota ibland?! Åååh blir galen på mig själv.
Om sisådär en timme ska jag åka till stallet och hoppa med Jonna! Och försöka förtränga att jag är sjuk och det är äckelväder ute... jaja, vore det inte för dom så skulle jag nog inte lämna sängen idag, haha!

Seriehoppning omg 1

Dåligt med hoppbilder för fota på en framridning haha... men dom vart för fula för att visas! Får väl skylla på att det regnade eller nåt... ;p
Hoppas att någon inte styckmördar mig för att jag lägger upp en massa bilder heller, hihi.


















I remember you said...

Puh, nyss hemkommen från stallet. Åkte till ridskolan vid halv 2, fotade på framridningen och kollade lite i ridhuset när dom hoppade. Sen tog jag moppen till stallet (äääälskar att ha moppekort, så jävla bra<3<3<3) och red Pelle och Falke! Pelle var som en liten ängel, haha! Gick sjukt bra :D Falke däremot... ja, det gick väl helt okej ialla fall!
Nu ska jag försöka hitta krafterna och orka duscha... fruktansvärt trött, haha!

Everythings nothing without you

Vaknade nyss, och klockan är 10:47! Grymt skönt att få sova ut, känns som att det var längesen.
Vet inte alls vad jag ska göra idag, men tror att det lutar åt att jag åker till ridskolan och fotar hopptävling! Ialla fall om vädret fortsätter vara såhär fint :) Och så ska jag rida Falke och Pelle också tror jag!

1.32

Fan längesen jag var uppe såhär länge, haha! Och inte är jag trött längre hellre... tur att jag inte ska göra något (?) imorgon! Haha.
Sa jag att vi skulle till Västerås förut idag? Dit åkte vi ialla fall inte. Åkte till sommarstugan istället, såatt nu har jag numera en 1.20 säng, haha awesome! Trodde inte den skulle få plats i mitt rum (...) men jorå!
Sen kom Daniel hit en stund, kollade film osv :) Och nu ligger jag i sängen och lyssnar på Three days grace (<333) och öh... borde nog sova snart. Är så trött att jag inte ens är trött längre, om ni förstår.

Kör på en gammal bild igen. Tagen i februari (?????), helt sjukt vad fort tiden går!


Kreativiteten flödar på håltimmen!



... eller?
Nu ska vi ha bild om en halvtimme och sen slutar vi!

Justfan i helvete... vi har ju tyskaläxa


Sovmorgon...

Varför vaknar man klockan 8 när man har sovmorgon till kvart över 10?! Jaja, Amanda kom ialla fall till mig halv 9, och hon börjar kvart i 10 så nu sitter jag i biblioteket med Johan och väntar på att vi ska börja, vilket vi gör om... en halvtimme. Haha fml.

Idag efter skolan ska jag ialla fall till Västerås, och sen får vi se vad som händer!

Gammal bild. Saknar min fotoblogg :(


Stop to freaking lying

Insåg just att vi har  sovmorgon til 10.15 imorgon :D (...Pyret sa det till mig...). Och sen har vi bara 3 lektioner! Awesome :D Dock kommer Pyret hit halv 9 imorgon meeen jag får väl ställa klockan så jag vaknar när hon kommer haha...
Så nu tänker jag inte aaaalls gå och lägga mej, hihi.

Robinson

När statistiken plötsligt säger wiihoooo... då kan man börja undra vad man egentligen skrev, haha!
Jaja, red ialla fall Pelle, gick lika bra som vanliigt :) Åkte moppe hem, käka mat... och sen har jag bara suttit här typ. Gjort en header till Pyret och nuu kollar jag på robinson! Ska kolla på parlamentet och sen försöööka sova astidigt, trött tjej såatte... ja.

Torsdaaaag!

Kom nyss hem från skolan, sitter för tillfället i min säng och käkar äpple. Ska åka till stallet snart och rida Pelleplutt :D
GICK till station imorse btw... cyklade ju till station igår, åkte buss hem till pyret, blev hämtad och åkte hem. Då är det ju ganska klart att cykeln står kvar där man lämnade den, men fyfan vad sur jag var imorse när jag skulle gå ut och cykla till skolan och så står det ingen cykel där, haha!

Jaja, nu skiner solen så nu ska jag byta om och ååååka. Helgen ser återigen ut att bli väldigt bra, love life!

Nu har alla matte men vi dricker kaffe

Asdryg skoldag egentligen, men med bra människor blir den helt okej! Haha rubriken ♥♥♥♥♥♥
Drog till nån konfirmationssak som Pyret skulle på efter skolan... (?) kände mig missplacerad... haha. Fördrev tiden lite på stan, sen bussen hem till henne, chilla lite, och nu är jag hemma! Trodde det var idol idag men icke... :(((

Jajaja, nu ska jag leta efter kläder som jag kan ha imorgon... så att jag slipper få ångesten-man-får-på-morgonen-när-man-inte-har-någonting-att-ha-på-sig-trots-att-man-har-hela-garderoben-full-med-kläder.
Japp.


Är det nu, nu som det tar slut?

Sometimes it’s so crazy, that nothing can save me

Har haft fullt upp idag...
Först skola till halv 4... lika kul som vanligt osv -.- Har ångest över vart jag ska praoa... kommer seriöst inte på nååågonting. Visserligen är det 5 veckor kvar dit hehe, MEN ÄNDÅÅÅÅ. Sen var jag med Pyret en stund, sen åkte jag till stallet och red Pelle och Strindberg. Red Strindberg i typ en halvtimme för sen blev det för mörkt så jag vågade inte fortsätta rida... :(

Jajaja sen åkte jag hem och nu ska jag kolla på idol!



I'll wait here forever just to, to see you smile

Asdålig dag.
Började med att minneskortet i mobilen inte funkar, så mobilen börjar spela nån random låt som redan finns på mobilen på högsta volym.
Sen bara allmänt seg dag i skolan... dagens höjdpunkt: Pyret gick in i dörren. Hon trodde att man öppnade den åt andra hållet... det gjorde man inte. Skolsyster rådde henne att öppna dörrarna istället.
Kunde dessutom ha slutat klockan 2 istället för 4 om jag hade haft den tidiga lektionen engelska... FML. Visserligen skulle jag inte göra nånting förutom att klippa mig idag, så det spelade väl eeegentligen ingen roll haha...

Så ja, jag har klippt mig. Vet inte om det vart bra eller dåligt... hm.
Nu har jag ialla fall nyss ätit och borde börja på hemprovet... åååååh orkar inte. Har dessutom brutalt ont i ryggen. Och det regnar ute.
Vad har jag gjort för att förtjäna detta? :(((((

I won't run, I won't hide

Har redigerat bilder på massa svampar nu... fruktansvärt tråkigt egentligen. Svampar är då inte särskilt spännande. Men mormor ville ha nya bilder i sin tavelram, så jag antar att jag får ställa upp eftersom att det var mig hon fick den av haha...
Och så har jag varit på stan och köpt grädde. Man kan inte äta kladdkaka utan grädde (om man inte äter direkt ur formen, men det är en heeelt annan sak).

Om en halvtimme ska jag kolla på idol (<33333). Nu ska jag gå in för det är askallt att sitta på altanen när solen har gått ner.

Har btw haft den bästa helgen på myyycket länge ♥


We gotta act before it's too late

Gick upp halv 9 idag. Åkte till mormor och morfar. Var ute i skogen och fotade, pallade äpplen av grannen med mormor, och kollade på film.
Drog till stallet en sväng sen, hann med att göra nånting med Patrix, Prinsessan och Strindberg! Och jag var sisådär en timme, förstår inte själv hur jag hann? Haha!

Nu har jag ialla fall nyss kommit hem och har duschat. <-- Bra Sverige.

Nu ska jag baka en kladdkaka för jag är hungrig.

Finaste hästen. Asful mobilbild.


It's our time

Vaknade vid... äsch, jag vet inte. Pyret sov ialla fall över här, men det kanske jag sa igår. Vi käka lunch och sen drog vi upp på stan där det visade sig vara... dött. Så vi drog till Jädersbruk... där dom numera tar inträde för att gå in?! Självklart har vi inte 60 kr var... så det var ju bara att bege sig hem igen.
Sen åkte Pyret hem och jag åkte till Daniel, haha treeevligt :)

Nu är jag ialla fall hemma... ska ställa klockan på halv 9, frivilligt liksom haha! Ska åka till mormor och morfar och vara där typ hela dagen imorgon, grymt längesen jag träffade dom. Sen ska jag till stallet troor jag! Så om jag inte uppdaterar så vet ni vart ni har mig ;)

Bara för att det var så längesen jag la upp en bild så...


Jag saknar dig

Vet att jag är asbra på att uppdatera så ingen behöver ju kommentera deeeet.
Idag hade vi typ 4 lektioner, räätt skönt. Efter skolan drog jag, Pyret och Johan till Mcdonalds och käka, sen hem en sväng och sen drog vi tre på bio! Jag saknar dig... tragisk film men den var jättefin, liksom.
Nu ligger jag och Pyret i sängen och kikar i skolkatalogen, haha!

The sky is crying

Först upp till stallet, fota Jonna när hon och busen hoppade. Lika duktiga som vanligt :D Hon gissade på att hindret var 90 cm... lovar att det minst 150 cm... haha seriöst, jag är mer nervös än vad hon är när hon hoppar. Haha, men det var kul ialla fall ;)

Sen tog jag moppen till ridskolan! Inte det ultimata att åka 25-moppe på en 70-väg... men det funkar!
Fick välja mellan Foks, Camaro och Millie. Tycker inte om Foks och Camaro haha... så det fick bli Millie (a) Dock har jag inte ridit henne på två år, men jag tyckte det gick fruktansvärt bra ändå :D Kul och byta häst ibland också och inte bara rida Fame... ;)

Ba älskar att förmodligen ingen av mina läsare är minsta lilla hästintresserade :D Men min blogg, jag bestämmer, mohahaha.
Okej seriöst, jag är glaaaad därav detta inlägg (a) Nu ska jag käka macka och sen kolla robinson, sen sova tidigt idag med! Asskönt ju, hihi....

1 september

Det är 1 september, det är kallt, det är mörkt och det är HÖST. Huhu :( Nej men så hemskt är det inte.... hösten är mysig trotts allt!

Idag hade vi som sagt en ganska chill dag i skolan. Hade teoretisk prov på hemkunskapen, jag jobbade med Carl och Adrian... och jorå, fick mvg så är nöjd (a) hihi.

Snart (eller sen.... jag vet inte riktigt) ska jag fota Jonna när hon hoppar! Gissar på att jag ska på den stoora äran att höja hindren åt henne också haha... ;)
Sen hade jag tänkt åka direkt från stallet till ridskolan där jag ska rida lektion halv 7! Asbra med moppe så man kan ta sig vart man vill haha ;D
Nu har jag nyss skrivit klart Talet till världen som man tyyydligen skulle göra på so'n... vilket jag hade missat (a) Men nu är det klart, kvällen kommer bli awesome och imorgon är det fredag, happy girl!

RSS 2.0