You gotta let it go

Utvecklingssamtal - check!
Baka pepparkakor hos mormor - check!
Rota i morfars garderob och hitta outfit till söndag (haha) - check!
Kolla Glee - check!
Äta pepparkakor - check!

Sova... snart check!

Hur lågt kan man gå?

Sitter och hänger på skåpen vid Amandas skåp, haha håltimmar alltså <//3
Har so om en halvtimme, seen slutar vi klockan 4, halv 5 har jag utvecklingssamtal och där emellan ska jag hem och äta också! Sen runt 5 ska jag till mormor och baka pepparkakor haha ;)

Vårat pepparkakshus från förra året hah.


Stand there and watch me burn

Gick rätt bra att rida, finaste lilla hästen hih ♥ Dock var det skiiitmörkt ute, fyfan :( Va lite halvläskigt även fast det var lampor överallt och Jonna också red osv, haha.
Seen åkte jag hem och duschade och åt lite och nuu vet jag inte alls vad jag ska göra?! Klockan är bara 8, har iingenting som jag behöver plugga till heller, hur skönt som helst :D Men... öh... nu ska jag väl ta vara min lediga tid... HAHA eller nåt, är liite hyyyper osådär (a) JUSTE! Jag hittade en... julklappssäck (heter det så?) som jag ska ha på mig så jag kan klä ut mig till troll, så ska klippa hål i den någon dag haha!
Men ja... nu ska jag göra någonting... annat!

Bild från föörra året. Saknar min kamera :((


I wanna be famous, I wanna be a star

Sitter forever alone i korridoren och väntar på Amanda som har biologi. Gjorde nyss fysikredovisningen och livet blev plötsligt lite lättare haha! När hon slutar har vi lunch, sen typ slöjd, tyska och sen baad.
Och efter skolan ska jag rida. Bra dag!
Fulaste bilden på läänge.

I think I know where you belong, I think I know it's with me

Om det nu var nåån som märkte att jag skrev att skolbion hette 'så mycket stakare' istället för 'tusen gånger starkare' så... ja, jag skrev feeel. Whatever, konstig film utan handling!
Har gjort fysikredovisning heeela kvällen. Men nu är jag klar! Sen hur bra det blev... det är en annan sak. Nu ska jag bara göra den där jävla redovisningen imorgon också och sen är allt klart.
Bara att tagga om för skolan imorgon... faaan vad jobbigt allt ska vara helt plötsligt.

Stand there and hear me cry

Red Fame igår, tränade bara på programmet till julshowen igår i en halvtimme, lite kaos men jag tycker vi var rätt duktiga ändå! Sen det här med att komma ihåg programmet... det gåår ju bara inte. Tackar Stina för att hennes häst är lite som han är, och inte kan gå längst fram och måste gå bredvid Fame... vilket betyder att jaaag knappt behöver kunna programmet :D Och vi ska klä ut oss till troll på söndag... haha aw. Tycker dock att det ska bli askul, ehe inte alls töntig nu eller så :')
Ganska chill dag trots att det är måndag. Matte, tyska, engelska, skolbio (tusen gånger starkare), hade svenska, sen slutade vii! Så nuu är jag hemma och ska BÖRJA med fysiken som jag ska redovisa imorgon. Dödödödödö.

-


As strong as you were

Kom nyss hem från Gustav, sovit där som saagt, awesome ♥
Annars så har allt bara varit... skitdåligt. Spelningen igår, sms som man önskar att man aldrig hade fått... ÅH orkar inte med allt.
Nu ska jag ialla fall byta om och åka till ridskolan och rida Fame. Ingen aning varför det är ridning idag meeen klagar inte!

Mooaaa ♥


Read all about it

Skitful bild men okeej.
Gårdagen var rätt gryym, lite segt i början men vart awesome på slutet! Kom hem runt 2, somnade på en gång, och nuu har jag nyss vaknat. Så jag ska ta och pallra mig upp ur sängen och kolla på idol-reprisen från igår och äta frukost. Sen ska jag göra så lite som möjligt fram tills ikväll för jag är så jävla trött hah! För ikväääll är det ialla fall spelning (med typ 2 band men ok) och sen ska jag sova hos min pojke!

TjaTja pyret här :*

Gästbloggar utan att Maja vet det hihihi, skulle bara blogga..antar att hon inte tänker göra det själv.
Om en liten stund ska vi iallfall åka till stockholm och gå på horse show, vi kommer hem inatt och detta lär bli grymt, hoppas jag iallfall. Maja har ingen kamera, rip. Hehe hon kan få låna min och fota med..vänligt va? :*
Men whatever alla människor som ser detta kan ju lika gärna trycka HÄR Hihi bra pusshejdå vi sticker nu!

I wanna sing, I wanna shout

Haft fullt upp heela dagen!
Först kolla innebandymatcher i vasahallen, göra biologiprov, idrott, hemkunskap, sen sluuta! Träffa Gustav, gick till vasa på öppet hus, och jaa, nu drog Amanda för inte så längesen!
Och jag mår typ nästan helt bra igen och ååh love life typ ♥♥
För imorgooon är det fredag och då ska jag och Amanda till Stockholm på horse show wihoo (a) Och sen är det lördag och spelning och ridning och det kan inte blii mycket bättre tror jag :D

8 tummar upp på den! Lol... jättefiiin bild osv :*


Face the truth

Hade sovmorgon. Hela 45 minuter. Kom jag ihåg det? Nej. Bra start på dagen.
Och... näe, tror inte något har varit bättre sen dess. Liksom, det är onsdag, och onsdagar är bara... AJOIS)=DOSUIHBJAKIO.

Och så mår jag inte bra fortfarande inte bra osvosvosv men ingen kommer vilja läsa min blogg om jag ska skriva deprimerande saker hela tiden så... äsch whatever, det är min blogg :(

Lyckades fota ugglehalsbandet trots att kameran i princip inte funkar alls, men sen funkade det inte att ladda in dom i datorn ändå... HATA HATA HATA så jävla hårt, vet inte hur många gånger jag har gråtit för att den inte funkar :( Och jag ska till Stockholm på fredag och jag har ingen kamera och jag ska på spelning på lördag och jag har ingen kamera och JAG VILL INTE GÖRA NÅNTING ALLS LÄNGRE.

Och jag tror jag blir lite smått deprimerad av dom där jävla pillrena och blir helt plötsligt jätteledsen för minsta lilla sak och ååh det är så jävla jobbigt.
Nu ska jag sluta yttra mig som fan, gå och lägga mig och se till att imorgon blir en mycket bättre dag än idag.

And I was like


Just take me home

Så sjukt jävla trött på att må dåligt så åååååh! Mår bra så länge jag äter ipren men nu har jag ätit så många man får äta på en dag så... nu kan jag inte äta fler :( Tur att man har världens bästa pojkvän som kan ta hand om en hih ♥

Jaja, nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova. Mamma förbjöd mig att både träffa någon eller rida imorgon, och så får jag tydligen inte dricka energidricka heller för det var inte så jävla bra när man käka medicin... lite fml-känsla sådär.
Whatever, godnatt.

Fick en asfiiiiin bild från Jonna från i somras... vad i helvete vi håller på med... det är det ingen som vet. Jag ramlade inte av ialla fall... ;)


Fysik...

Liksom... varför bloggar jag alltid på fysiklektioner? Okej jag vet varför men... ändå (a)
Jaja, tog mig till skolan idag ialla fall! Rätt duktig, mådde inte såå bra imorse, är lite bättre nu ialla fall.
Snart har vi lunch, slöjd, tyska och sen idrott som jag inte ska vara med på, så då skulle vi få sitta kvar på skolan och jobba, rätt skönt!  Sen efter skolan ska jag vara med Gustav :)

Min kamera är ju trasig såå får bli en gammal bild... :(


I wanna scream till the words dry out


Sjuuk osvosv

Har väl egentligen haft typ precis hela dagen på mig att uppdatera meen har inte haft nånting alls att skriva om.
Blev hemma idag, åt både treo och ipren imorse meen kunde ialla fall inte gå till skolan. Så jag somnade om, vaknade några timmar senare, kollade på några filmer, kollade facebook 2947103428 gånger osv. Såå kul har jag haft det idag!

Insåg NU att jag har...

Biologiprov på måndag (det vill säga idag)

Fysikredovisning på tisdag

Svenska (bokrecension och författarporträtt) på tisdag

Engelskaläxa på onsdag

Någon idrottsläxa som borde vara inne.... nu kanske?


...och jag har inte börjat med något :(( Förutom pluggat till biologiprovet som jag skulle haft idag då... planering, planering! Hell no. 
Meen jag mår aningen bättre så det lutar åt att jag går till skolan imorgon ialla fall ;)

You're my superhero

Varit hemma hos Gustav hela kvällen, försökt plugga när jag kom hem men det gåår inte. Huvudet dödar mig. Helvetes jävla skit.
Får see om jag orkar gå till skolan imorgon, har ju ett jävla biologiprov... dock skulle det vara rätt skönt att få plugga lite mer till det hah... men vi får se, ska sova nu ialla fall, godnatt.

I'm forever yours

Kom nyss hem från staaallet, jag och Jonna red ut på Falke och Lucifer. Haha, vet inte om jag ska skratta eller gråta... busade lite grann sådär (a) hihi!
Nu ska jag plugga biologi som fan och lyssna på massa glee-låtar! Haha shiiet vad töntig jag är :D Sen ska jag försöka få tag på min pojkvän och åka hem till honom! Helt okej söndag ändåå :)
Haha förra vintern.

I'm nothing without you


I would say I'm doing just fine

Gustav sov här från igår tills idag, hihi älskar diig ♥
Och idag har jag... inte gjort nånting alls sen han åkte. Mormor och morfar var här, och dom åkte nyss. Och nuu ska jag plugga heela kvällen typ. DÖR. Orkar inte.
Tappade min jävla kamera för några dagar sen, och den funkar fortfarande inte. Tror jag börjar gråta snart igen för det <//3. Helvete vad klantig man kan vara ibland.
Jaja, nu ska jag plugga så jag blir klar nån gåång.
Fotade ialla fall för några dagar/veckor sen.

You stand by me

Fyfan vad trött jag ääär. Ändå så har jag sovit 10 timmar... men, ska inte klaga, är ju ledig ;)
Idag har jag ialla fall bakat kladdkaksmuffins, lagat mat, pluggat lite, dammat mitt rum och lite andra roliga saker hah. Men liksom... vem fan lägger ett prov på en måndag? Eller juste, det var ju Jessica ja... fu :(
Snart slutar ialla fall Gustav så då kommer han hiit ♥

Lalalala

Åkte till stallet en timme typ... (vilket känns som en evighet sen nu men det var tydligen bara några timmar sen). Höll på lite med Strindberg, han var asduktig! Gick runt med honom bara, för er som inte fattade deeet... eftersom att jag inte sa det osvosv. Och han kan visst öka traven... ehe. Ångrar att jag någonsin sagt att han är asdålig på det. Fort som fan går det också, haha! Var helt slut efteråt... ;)
Förstår inte varför alla klagar såå mycket på öppet hus?! Okej, det var inte det roligaste vi har gjort, men vi behövde inte jobba på nån lektion egentligen, dock är det föör mycket folk... överallt :(( Men såå värt det när man får vara lediga imorgon!
Så... egentligen skulle jag ju kunna vara uppe hur länge jag vill. Men bara för att jag kan det är jag skittrött redan nu! Haha jaja, hur jävla äckelskönt som helst att vara lediga imorgooon!

I won't let you go

Har kemi, jobbar med fysiken... HATA HATA HATA. Finns fan inget värre, fattar ingentiing.
Snart har vi lunch, sen idrott och hemkunskap.
Efter skolan ska jag till stallet nån timme, och sen tillbaka till skolan på öppet hus! Såatt... vi hörs ikväll.
Haha bildbrist som fan! Random katt i stallet.

I don't mind if you don't mind

Åh, filmen var asgrym! Helt klart bästa Twilight-filmen hittils som gjorts!
Orkar inte skriva nånting, är skiiittrött... borde sova. Först skola, sen öppet hus imorgon... blää. Men är lediga på fredag så det kan det väl vara värt!


Jag älskar dig ♥

I didn't know how much I miss you until you were gone

Aasdryg dag, hatar onsdagar! Föör många lektioner, orkar inte :(
Nu har vi ialla fall engelska, med vikarie... så alla sitter och jobbar för fullt ;PpPppPp
Sen har vi håltimme, sen so och seeen slutar vi! Och då ska jag vara med min pojke, och ikväll ska gå på biio.

Stamp on the ground

Plugga - check
Städa - check
Nu: solsidan och måla naglarna. Lite random sådär men... har inget bättre för mig.

You shoot me down, but I won't fall

Klockan är bara 17:15 och jag har redan hunnit med hur mycket som helst idag!
Sovmorgon till 9:20, engelska, svenska och fysik, sen slutade jag. Åkte till vårdcentralen. Orkade inte åka tillbaka till skolan efter det. Så jag åkte till stallet. Red Strindberg, gick sådär.
Ska baaara plugga resten av kvällen. Och möjligtvis städa mitt rum. ÅH. VAD. KUL.

People pretending everywhere

Taaack Gustav för att du är så äckelduktig och fixade min bloogg :* Vissa av bilderna är lite fucked up för den andra designen var bredare, men whatever, dom försvinner snart!
Har hur som helst inte gjort nånting... alls på hela kvällen. Skrivit lite på so-hemprovet, annars... inget.
Har sovmorgon imorgon, börjar hela 9:20!! Wiho... haha men, alltid något! Slutar halv 1 för jag ska till vårdcentralen sen... euw. Vill inte :((
Nu ska jag städa mitt skrivbord (på datorn alltså). Sen ska jag nog försöka sova tidigt. Trots sovmorgonen.

Heart skip a beat

Tack Jessica för att du inte skaffa någon vikarie på dina lektioner idag. Och tack mamma för att jag fick skolka från matten.
Slutade halv 12 idag. Hur jävla skönt som helst! Drog hem och fotade, åkte till Köping, köpte en vinterjacka. Åkte hem, duschade, ligger i sängen, försöker hitta orken att plugga. ÅH. Vill bara lägga mig nånstans och gråta och slippa göra allt jag måste göra. Typ.

I can't do this by myself

Gick asbra att rida! Världens bästa häst, världens bästa Marie... kan inte bli bättre liksom! :D Blev astaggad på att börja rida och träna ordentligt nu också, hihi!
Åkte direkt från stallet till mormor och morfar, käka mat osv. Sen åkte jag hem till Gustav, kom hem därifrån för en timme sen. Han hjälpte mig lite med matten (ehe) sen kolla vi på film osv :*
Och nu ska jag.... eh.... göra.... nånting, typ. Haha, inte vet jaag :(
Gammal random bild.

I never had a chance

Ba för att min statisk var rätt bra igår... kan jag väl slänga in ett inlägg nudå.
Däckade i mammas och pappas säng emellan dom medan dom låg och kollade på film runt 11 igår... HAHA skapligt trött ja.
Har nyss ätit frukost, ska byta om nu och sen åka till staaallet! Åh, ska bli så jävla kul :D Dock var det skitlängesen jag var med på nån kurs så... får väl se hur det går haha...
Tänkte slänga upp nån bild från nån Marie-kurs men... insåg att jag aldrig brukar fota med min kamera då :(
Jaja, random bild hihi.

Lööördag osv

Lyckades åka tåg till Örebro, lyckades hitta till Plusgymnasiet (och till stan) och lyckades åka tåg hem! Fyfan vad vi är bra :D typ.
Gymnasiet verkade skitbra ialla fall. Fan i helvete att det ska ligga i Örebro. Hade det legat i Arboga hade jag inte tvekat en sekund.
Drog ialla fall till stallet när jag kom hem. Red Strindberg i sisådär 20 minuter, och sen hade jag plötsligt typ en timme över. Så tömkörde Patrix, fan vad kul det var :D Så sjukt skönt att äntligen hinna göra saker utöver det man måste i stallet.
Nu har jag ialla fall nyss kommit hem och duschat osv, och snart kommer Gustav ♥
Skulle tippa på att bloggningen kommer suga imorgon också... för ska först vara med på Klassisk dressyr - kursen i stallet ( :DDDDDDDDD !!!!!) och sen ska jag till mormor och morfar för det är farsdag. Och när jag kommer hem ska jag plugga matte... jappjapp!
Bild från 2009. Varför är jag inte sådär duktig på att fota nu?! :(

Like the first time

Igååår: först skola till typ 2, gick och fikade med Amanda i väntan på bussen. Jag åkte buss hem till Gustav, och sen var jag där hela kvällen. Älskar dig ♥
Sen kom Amanda hit runt... halv 11, och så har hon sovit här idag!
Och idaag: ska vi snaart till Plusgymnasiet och kolla lite där, ska försöka lyckas åka tåg dit också ehe...
Jaja, ikväll ska jag träffa Gustav, och sen borde jag egentligen försöka hinna med och åka till stallet men jag tror inte tiden räcker till för det... hm, kanske.
Jaja, nu vaknade ialla fall Amanda såå nu ska vi fixa oss och sen cykla till tåget.

11/11-11 11:11 - make a wish


No matter how hard I try

Gick skitbra att rida, wiho :D Dock tappade vi farten emellanåt... menmen!
Nu ska jag lära mig tyskaläxan på... 5 minuter. Sen läsa min jävla svenskabok som aldrig vill ta slut. Sen sova.
Och imorgon är det freeeeedaaag! :D
Rest in peace, fina hästen... ♥

You don't know the thing about me

Chill skoldag, torsdagar är rätt okej! Lyckades somna innan halv 12 inatt också, vilket bara gjorde allt ännu bättre.
Fotade lite när jag kom hem... vet fortfarande inte om jag vart nöjd... :(
Nu är ialla fall Amanda och hämtar sin systemkamera som hon har köpt! Ehehe :$
Och eh.. det går inte att hoppa ner två rader... WTF?!
Jaja, nu ska jag ialla fall snart äta, sen åka till ridskolan och rida lektiooon!

What would you do?

Fan vilken bra dag egentligen! Helt okej skoldag (?!) trots att onsdagar är skitjobbiga! Och så råkade jag somna klockan 1 inatt... tja jag kan inte sova typ </3. Dock har jag varit piggare än någonsin idag, haha!
Åkte till stallet när jag kom hem, hade tänkt och rida meen har legat konstigt och sova så har asont i nacken, haha wtf... så fick inte rida för mami :(( Dock hade jag ingen större lust att rida heller, så tränade lite med Strindberg på gården bara, sprang runt och fjantade oss lite, fina lilla hästen :D

Bakade kladdkaka som ska säljas tills på fredag, och nu har jag nyss kollat klart på idol. Ni anar inte hur skönt det är att för en gångs skull ha tid att göra preciis vad man vill en hel kväll!

Vadå, gör inte alla såhär på håltimmarna... eller?


Hej jag har inget liv...

Nämn något som gjorde dig glad igår: hm... att vi fotade kanske, hihi!
Vad gjorde du kl 08 i morse? panik-plattade håret eftersom att jag försov mig/inte orkade gå upp ur sängen
Vad gjorde du för 15 min sedan? hade so
Det sista du sa högt? vad gör du?
Det senaste någon sa till dig: vafan har det här med geofrain att göra? typ...
Vad har du druckit idag? vatten och cola
Vad var det senaste du åt? pizza ehe... håltimme (y)
Vad var det senaste du köpte? pizza?



Vad är det för färg på din ytterdörr? öh.... vit
Vad är det för väder hos dig nu? rätt fint skulle jag tro
Godaste glassmaken? choklaad
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? yepp
Sover du tungt? jaa det tror jag
Drömmer du mardrömmar? nepp!
Trivs du med ditt jobb? har inget jobb såatt...
Favoritklädsel? typ jeanstights och nån tröja till!
Favoritlåt just nu? na na na - one direction.... eller typ the offspring - you're gonna go far kid
Vad ser du om du tittar till höger? skolvägg osv
Vad gör dig glad just nu? att vi slutar den här lektionen om sisådär 13 minuter
Vad ska du göra härnäst? engelskaprov :((
Höger el vänsterhänt? Höger
Humör just nu? uttråkad....
Favoritgodis? Choklad
Kläder just nu? jeanstights, vitt linne och nån tröja, halsband och converse
Sommarplaner? öh.........
Hur många kuddar sover du med? två!
Morgon eller nattmänniska? ... inget :(
Vad är viktigast för dig? Min familj, mina vänner, min pojkvän och hästarna ♥ och att fota (bild från igår)



Är du kittlig? ... ja :(
Snarkar du? näe
Stjärntecken? lejon
Äckligaste insekten? alla insekter är äckliga....
Stökigt el välstädat? välstädat! ... i wish
Vad längtar du mest efter just nu? att skolan ska sluta typ. helg vore också helt okej att få!

As many times as I blink I'll think of you

Våra fotoplaner sprack när det började bli mörkt ute, och alla bilder blev suddiga. Dock var himlen asfin så det gjorde väl inte så mycket hihi.
Drog till vasa sen... vilket var... Totalt. Jävla. Värdelöst. Hon snackade i en halvtimme om precis samma saker som dom sa förra gången... ååh!
Jaja, nu ska tydligen min snälle far stänga av internet... TACK. Så... jag ska väl gå och lägga mig då. Haha, godnatt.

Fysik...

Åh, detta är vad jag har lyckats prestera på en halvtimme. Hatar fysik så jävla äckelmycket. Förstår ingenting.. alls.
Vet inte ens om det där är rätt... men det stog nåt sånt i boken, så... ah :( Fml osådär.

Sen har vi slöjd, tyska (?) och sen idrott. Sen ska jag fota med Amanda, fast det har jag redan sagt va?
Typ desperat behov av att fota, inte gjort det på hundra år... typ.


Godnatt... näe

Varför varför VARFÖR kan jag inte sova?
Är inte trött över huvud taget, har legat en timme i sängen och försökt sova men nepp, det går inte.
Så... därför tog jag beslutet att skriva ett blogginlägg! Haha eller... hade tänkt lyssna på musik, går alltid lättare att sova då så... ska nog ta och göra det, japp.

When we all win




Liksom JAHAA fick för mig att det var engelskaprov imorgon... och inte på onsdag. Meen nu kan jag ialla fall (typ) allt.. så kanske slipper plugga imorgon då, haha!

Ska ialla fall försöka (notera försöka) gå och lägga mig tidigt, är redan astrött.

Imorgon är det först skola, sen ska jag och Amanda fota, och sen är det nån gymnasieval informtation... sak, på Vasa... igen. Åh vad kuuuul... :(

No matter what i say

Skoldagen gick väl rätt fort osv, vanlig halvtråkig måndag!
Nu är det dock såhär att jag har lite bråttom, ska både hinna äta ett äpple, fixa håret OCH leta efter ett headset på 20 minuter. Livet är hårt ibland. Hur som helst så ska jag hem till Gustav idag. Och sen plugga när jag kommer hem.

Cause i wish you were here

Pluggat engelska heeela kvällen. Både redovisning och provet på onsdag, nästan klar med båda två!
Ska fan ha mvg i engelska, hade det förra året, har bara vg i betygsprognos nu, dock står det att jag "har goda chanser att få mvg redan i höstterminsbetyget" och det ska jag ha!

Nu ska jag ialla fall sova. Hur jag nu ska kunna göra det... sovit aslänge och sen inte gjort nåt vettigt på hela dagen.
Tagga skola imorgon också! Fan va kuul. Åh, redan trött på skola och plugg innan den ens har börjat. Jaja, snart jullov! Eller... näe.

Ångesten som uppstår när man lägger upp egobilder på bloggen ♥♥♥


Plugg

Tack för påminnelsen Erica... tack som fan!

Svenska (bokrecension)
Fysik (redovisning)
Geografi (stora uppgifter)
Engelska (prov onsdag tror ja)
Engelska (redovisning tills imorgon)
Matteläxor
Matteprov

Trodde liksom vi bara hade engelskaprov den här veckan typ... åh, FML.
Vet vad jag ska göra resten av dagen ialla fall......

Har ialla fall snott nåns spotify premium som jag kan lyssna på... inga namn nämnda ehe :) Näe men tycker jag förtjänar att lyssna tills någon annan börjar lyssna på det ialla fall... hihi.

The sound of your heart

Faan vad duktg jag är på att blogga! Eller...

Red Falke igår, och var på Smedjan på spelning med Amanda, Gustav och Wille på kvällen. Blev efter många om och men en awesome kväll! Dock var det bara Waredge och Midnite Eve som var bra, Arsenite och The Drake Equation (<-- orkar inte ta reda på hur det stavas) var... inte så fruktansvärt bra. Menmen!

Gustav sov här från igår tills idag, älskar dig ♥ Och idag har vi bakat cupcakes... haha, blev mycket fina!

Nu ska jag ta tag i det där engelskaprovet vi ska ha på onsdag, fan va kul! Trodde vi hade matteprov imorgon men det var tydligen nästa måndag, rätt skönt det ialla fall hah.

Blind without you

Bara undrar exakt hur många saker som kan gå åt helvete på en och samma dag.
Fan också.

Godnatt.

...

SÄG ATT DET INTE HÄNDER SÄG ATT DET INTE HÄNDER SÄG ATT DET INTE HÄNDER.
Faaaan.





Fina fina fina Millie, lämna oss inte..... :'( ♥

Wait for you

Varför i helvete har jag mer besökare när jag inte uppdaterar... än när jag gör det? Haha liksom <//3.
Har ialla fall varit med Gustav seen... igår, och så sov han här tills idag. Hihi, du är bäääst ♥

Nu ska jag ialla fall äta, sen... vettefan. Ikväll kommer ialla fall kusinera + mormor och morfar hit och käkar osv!

We♥it.

You and me we stand for something


Marieberg



↑ Haha åh, så jävla kul ♥♥♥♥
Har som saaagt träffat Gustav en stund idag, sen åkte jag och Amanda till Örebro och shoppade.

... och mycket mer än så har jag inte att säga. Haha, men skapligt awesome dag ;)

By my side

Åh, äckliga, tråkiga, värdelösa dag. Inte gjort nånting aaaalls. Inte orkat, och när jag väl har orkat så... kom jag inte på nånting som jag orkade göra. Mår illa fall mycket bättre nuu, ont i halsen fortfarande men whatever.

Ska väl sova snart skulle jag tro. Imorgon ska jag vara med Gustav, sen ska jag och Amanda kaanske åka och shoppa!


People pretending everywhere

Sjuk tjej. Asont i halsen och huvudet snurrar. Åh, love life. Nej men... känns bra värdelöst att vara sjuk. Hade ingen feber ialla fall, så ska nog ta mig upp ur soffan nån gång och göra nåt vettigare än att bara ligga här och kolla på tv.

Vaknade med datorn i sängen btw... tror jag fick för mig att jag skulle lyssna på två låtar innan jag skulle sova... så jag lär väl ha somnat nån gång då, haha. Datorn lever ialla fall ;)


RSS 2.0