I don't mind if you don't mind

Herreguuud vad trött jag är, helt sjukt! Gick upp halv 8 imorse och sen tog vi tåget till Stockholm. Snöat hade det gjort och det var skitkallt, mysigt :') Shoppade och kollade på dirty dancing som var helt okej, sen tåget hem och nu är jag helt sluut. Får man gå och lägga sig halv 10 på en lördag? ...tror inte det haha.
Imorgon blir en bra dag också, ska först till stallet och ta hand om alla Monikas hästar, sen ska jag till älskling och sova hos honom :)) Och så borde jag väl ta och försöka bli frisk om jag ska orka med det här, haha!

Dansa, pausa, dansa

Var då inte så jättemånga som kände för att gå på disco ikväll tydligen, haha! Men det blev nog rätt bra ändå ;) Kom hem för en halvtimme sen typ, är helt död i hela kroppen haha! Ska sova snart, ska tydligen upp halv 8 imorgon (!!) för att vi ska åka till Stockholm. Yeey... näe, men det ska bli kul ändåå!

Now you're just somebody that I used to know

Mår bättre idag!! Så jäkla skönt, idag är en bra dag! Mår fortfarande inte bra dock men, bättre ;) Älskling sov här inatt, så jag har varit vaken i mer än 2 timmar redan trots att jag inte ska till skolan... satan vad tiden går sakta, finns verkligen ingenting att göra hah, men jag är glad ändå!
Ikväll ska vi ha disco för 1-5or, haha! Blir säkert bra ;)


We can collide

Efter 3 timmar i skolan var jag helt slut, ringde mamma så hon skjutsade hem mig. Blir galen, låt mig bli frisk baraa. Hade bara nationella labben, haha det gick väl inte sådär jättebra... sen en vanlig ept, och sen matte som vi bara pratade om andra saker på. Och ändå så är jag helt slut?! Kom hem vid halv 12, åt mat och nu har jag sovit lite.
Älskling kommer om typ 2 timmar när han har slutat, wiiie.

Har påsklov redan idag egentligen, ska ju inte till skolan imorgon heller då vi bara ska springa runt hela stan och samla poäng typ, låter inte så lockande när man är sjuk. Dock har vi påskdisco (haha) för småbarn på kvällen, måste försöka orka ta mig dit!! Och på lördag ska vi till Stockholm, på söndag ska jag ta hand om Monicas hästar för hon är borta, och på måndg kommer Strindberg hem... har inte tid att vara sjuk!!



Don't trust words, trust actions

Blev ingen skola idag som sagt, men ska dit imorgon istället! Ska försöka orka vara kvar hela dagen, skulle behövas... menmen, får väl se hur jag mår.
Idag har jag ialla fall mått sämre, så åkte till vårdcentralen så nu har jag fått antibiotika, får väl hoppas att jag mår bättre snart igen. Älskling har varit här också, så fick mysa med honom och så fick jag godis (a) Vad skulle jag göra utan dig?♥
Och så har jag hunnit med att baka jättemycket chokladbollar, så jag har faktiskt inte haft så tråkigt idag... ;)
Är helt slut nu så ska kolla på film, hejsvejs!


I always forget to forget you

Alltså det finns ju verkligen iiingenting att blogga om. Mår sämre idag än igår, yeey...
Har ialla fall varit hos mormor och morfar halva dagen, så har haft lite sällskap ändå ;) Och sen jag kom hem så har jag... kollat på film typ. Dööör vad tråkigt det är att vara sjuk, åååh.
Imorgon ska jag ialla fall till skolan (!), ska dock bara vara med på 2 av 8 lektioner, bra jobbat liksom -.- Näe, men ska fixa lite saker, sånt som jag iinte tänker göra efter lovet! Skoja bara, lektionen jag skulle gå på är inställd, så... tagga en hel hemmadag igen -.- Ialla fall, nu ska jag fortsätta med att... göra ingenting, sen soova.


I will never let you fall

Varför har jag en blogg egentligen?! Ingen som läser den, har aldrig något kul att skriva och uppdaterar inte speciellt bra heller. Menmen, det blir nog bättre sen när jag blir frisk osåntdär, får påsklov och kan göra massa kul saker!
Har bara kollat på tv och pluggat lite idag, har varit så sjukt rastlös så jag vägrar vara hemma själv imorgon haha. Ska dock inte till skolan för så bra mår jag inte än, satsar på att gå dit på onsdag istället ;) Imorgon ska jag hem till mormor och morfar så får dom ta hand om mig som när jag var liten, haha. Men det blir bra, skönt att slippa vara själv ;)
Ska läsa bloggar nu sen sooova ialla fall, godnatt!

-

Blev hemma från skolan idag, jaapp. Sov till 11, haha...
Är så sjuukt rastlös, mår dåligt så jag orkar inte göra någonting, borde plugga massor men jag bara orkar inte. ÅÅÅH.


Angels are not meant to walk alone

Duktig jag är på att blogga :P Näe, men har varit med älskling heela helgen hihi. Var på tuna park igår, annars har jag fan bara sovit och ätit godis hela helgen känns det som haha ;)
Mådde inge bra när jag vaknade imorse, och det är inte bättre nu... har nästan feber och då har jag ändå ätit... nåt, som drar ner febern :( Så japp, är sjuk... igeeen.
Jaja, ska mysa hela kvällen och äta våfflor (<3) och så är det massa bra på tv ikväll! Liite bra tajming ändå, annars är det inte mycket annat som är bra :(

8 dagar kvaaaar ♥

Freeeedaag

Freedag idag, jävlar vad veckorna går fort, snart påsklov ju! Har haft so, nu har vi svenska och vi gör... inte så mycket haha. Sen har vi tyska, då ska vi gå och sätta upp affischerna till discot och sen har vi bara so och bild kvar!! Slutar halv 2, då ska jag och älskling springa till bussen (haha standard) sen ska jag tillbringa kvällen och natten hos honom :))
Imorgon ska vi kanske åka och shoppa... kanske. Haha, kan inte bestämma mig. Så vi får se helt enkelt! Annars blir det för ovanlighetens skull en lugn helg ;)

I want to go somewhere where I can her only your voice

Avlideeer vad trött jag är, haha! Var i stallet 2-3 timmar, red Falke, gick helt okej, inte lika bra som förra gången dock... ;) Monica kom upp och försökte hjälpa oss, vart bra förvirrad då haha, men nu vet jag vad jag kan göra nästa gång ialla fall! Orkade inte åka hem så borstade lite på Patrix, föör länge sen jag gjorde nånting med honom! Plus att han hade såna där äckliga bollar (kardborr... nånting?) i hela manen, så var liksom tvuungen att ta bort dom innan jag åkte hem... ;)

Jajaja, åkte hem åt mat duschade provade kläder och nu ligger jag och dör i min säng haha, bra dag men fyfan vad trött man bliir! Så nu ska jag kolla film, pluggandet kan vi ta en annan dag.... japp.

Hahaha stor jag var ♥ Hästen är en b-ponny om jag inte minns fel dessutom...


Have you ever done something you can't change?

Har ept, har nyss skrivit en jävla bokrecension, trååkigaste! Sen har vi massa dryga lektioner, hatar torsdagar... men det är fint väder, slutar 14:40 och jag ska rida Falke efter skolan så jag kanske överlever ;)


When you finally let go of the past something better comes along

Orkade inte blogga igår, gjorde nästan ingenting mer än att vara i skolan ändå så skitsammaa!
Har nyss haft nationellt prov i matte, trevlig överraskning såhär på onsdagsmorgonen :)) Eller inte, men jag tror det gick bra hah.
Nu har vi tyska och vi ska göra en animerad film... haha alltså wtf. Sen efter skolan ska jag vara med älskling :))

Haha sååå jag....


If "plan A" didn't work, the alphabet has 25 more letters.

Vet att vi inte har 25 bokstäver i svenska alfabetet men det lät bättre sådär :P

Det här med fint väder vet jag inte om jag håller med om längre... haha, det var blåsigt, soligt, varmt, snöade, åskade (?!?!), blåste ännu mer och ja, haha! Åkte taxi till stallet istället för moppe (krisplan när ingen är hemma och kan skjutsa, japp).
Gick ialla fall rättså bra att rida, tränade på att öka och minska och skänkelvikningar, var så dåligt väder så ville bara få henne att lyssna på mig istället för vinden ungefär ;) Men det gick brabra! <-- Fan vad fult men det kändes kul att skriva.

Har bara ätit mat och gjort affischen till discot vi ska ha med tyskan haha, varför sa jag att jag kunde göra den för?! ORKAR. INTE.
Är så sjukt orkeslös och trött hela tiden så jag vet inte vad jag ska göraaa. Tur att man blir pigg av att rida, haha.

Fin hääst idag ♥


You never know what you have until... you clean your room

Måååndag idaag... haha uusch. Men slutar vid 2 så det är väl inte så farligt... kanske. Fick våra skoltröjor idag haha, dom är så sjukt fula!
Ska ialla fall rida Ricky efter skolan! Hihi, wiiie. Fast måste säga att jag nog hellre hade ridit Falke, för det gick så bra sist (a) Nej, men det ska bli kul! Måste bara komma på nåt kul att göra med henne, hm... det är ju fint väder ialla fall, förutom att det blåser som sjutton!


1 universe, 8 planets, 204 countries, 809 islands, 7 seas, 6 billion people & my heart still told me, it's you

Lördag Skulle ha fotat med Jonna men det blev inte såå. Skulle hämta Falke ur hagen, vilket tog en timme. Då är man fan inte glad även fast man har fått in hästen i stallet, haha! Gick ialla fall hur jävla bra som helst att rida, fiinaste hästen! Lätt någon av dom bästa gångerna ♥ Känns så jävla bra när man inte har ridit honom på 2 veckor, och sen kan man bara sitta upp och rida och det går så jäävla braa! Fast han var bra trött efter det hah, först galoppera tusen varv i hagen och sen rida en timme... ;)
Sen när jag kom hem kom älskling hit, han var här hela dan och sov över tills idaag, älskar diig ♥

Söndag Gick upp vid 11, käka frukost och lunch och kolla på tv och myste osånt, sen åkte vi till mormor och morfar och firade mormor för hon hade fyllt år. Kom hem, laga mat och kolla på tv och nuu ligger jag i sängen och har skolångest, döööö. Vill bara ha sommarlov nuuuuu...


When someone says "you've changed", it simply means you've stopped living your life their way

Håret blev faktiskt... bra, tror jag! Färgen är jag jäättenöjd med, tusen gånger bättre än föruuut :) Sen blev det blev liite för kort som vanligt haha... tror jag tycker det blev bra ändå, fast jag saknar mitt låånga hår...

Har inte gjrot ett skit idag, mått lite halvkonstigt men nuu känns det bra igen! Och imorgon ska jag och Jonna rida och fota :D Ska rida Falke faktiskt, var liite för länge sen nu. Och sen ska jag vara med älskling, så deet blir nog en bra dag!


Freeeedag!

Sitter just nu på mammas jobb, ska till frisören/frissan/whatever om sisådär en halvtimme, haha kommer döö :( Mitt hår kommer bli både jättekort och... jätteblondt.
Fick reda på mina svenska nationella prov, fick vg+ sammanlagt så jag är nöjd! :)

Ikväll ska jag inte göra nånting. Haha, fan vad tråkigt :( Dock är väl det kanske bättre än att stressa sönder en helg (som jag gjorde förra helgen...) och sen må dåligt över att jag är så stressad hah!

Har förresten varit tillsammans med älskling i 5 månader idag, helt sjuukt vad fort tiden går! ♥


Never let your dreams just be dreams

Nuu är jag hemma igen! Red Simba i en halvtimme först, ååh vad jag har saknat honom när jag tänker efter! Han är ju jättemysig :D Dock var han rätt pigg när jag red haha, men han har ju inte gått så mycket alls heller ;) Han är under igångsättning så skulle bara jobba i låg form och ställa lite och mest trava och skritta runt :) Men det gick braa! Sen ställde jag in honom och fixade iordning Fame på en kvart, haha rätt bra gjort tycker jaag! Gick väl sisådär att rida Fame, hur korta tyglar jag än försöker ha så slutar det alltid med att dom är alldeles för långa?! Fattar fan inte hur det går till haha, hon drar ju inte någon med huvudet eller så så att jag tappar dom heller...? Haha jaaja, hon vart fin i traven på slutet, galoppen blev asdålig för hon blev sååhäääär lång och det gick såååhääär sakta haha, jaja är glad ändå!

Nu ska jag kolla på tv och sen soova, och tagga skola imorgon... usch har ingen lust alls! Menmen, det är ju fredag så det får väl funka... 


I can't say I'm sorry

Har inte gjort nånting alls idag - kollat på film typ hela dagen! Huvudvärken gick över sen så då städade jag mitt rum och pluggade lite. Nu ska jag hjälpa lillebror med läxan, äta mat och sen åka till ridskolan och rida Fame! Katta frågade om jag ville rida Simba innan också, klart jag ville det (A) Haha, så ska dit om en timme sisådär! Och jäklar vad längesen det var jag red Simba... red ju honom jämt förut ett tag! Trodde aldrig att jag skulle orka åka dit med tanke på hur jag mådde förut, hihi, rätt glaad!

Haha finaste bilden jag har på honom...


This song saved my life

Blev hemma från skolan idag, japp. Noll motivation till att över huvud taget få huvudvärken att gå över och noll motivation till att gå till skolan, så ja. Har sovit fram tills nu nästan, asskönt! Har drömt massa saker som skulle kuna hända på riktigt idag, fast i lite konstigare verision haha... har ialla fall hunnit vara i skolan, plugga, skriva med folk på facebook och ridit Fame på ridskolan i mina drömmar! Haha wtf alltså...

Jaja, nu ska jag kolla på film och sova vidare.


Don't give up. Be yourself. Because everyone else is already taken

Kom efter många om och men med bussen haha... det är ju alltid kul att springa runt halva stan :P Haha okej ska inte överdriva, men kändes fan så ett tag hahah!
Jaja, kom hem till älskling och han lagade mat, jag gjorde kladdkaka (<333), kollade på film och myste osådär! Kom hem för typ en halvtimme sen, insåg att det är torsdag imorgon, har verkligen ingen lust alls att gå till skolan imorgon </3 Har inga viktiga lektioner egentligen, har inget prov den här eller nästa vecka eller nånting...  och torsdagar är så jävla tråkiga. Ååh vill bara vara hemma!

Fast jag har ju ridning på kvällen såatte... kanske får pallra mig till skolan ändå haha. Är visserligen inte taggad på att rida på ridskolan heller... vill bara att Strindberg ska komma hem och så får jag rida honom och Ricky och uusch vad jag inte vill gå på ridskolan längre...

Hahah, saant...


People are like music: some speak the truth and others are just noise

Var aspigg när jag klockan ringde imorse, så gick upp på en gång haha. Annars snoozar jag alltid minst 20 minuter men icke idag! Gjorde nationella biologi, gick faktiskt rätt bra tror jag? Haha, sen hade vi håltimme (vilket vi har fortfarande...) så har nyss varit hos friösen och fixat tid tills på fredag så hon kan få göra nånting åt mitt jävla hår, plus att jag ska klippa det, buhu :( Asså fan om det blir fel färg igen på det, är lagom nervös haha...

Nu sitter jag på en bänk i skolan och väntar på att matten ska börja om... en halvtimme, yeey. Sen när vi har slutat ska jag vara med älskling! ♥

Haha asså, var tvungen... Jonna som har fotat, behöver nog inte säga mer... ;)



Me without you, it's like google with no results

Ääntligen hemma från skolan. Eller ja, nu ska jag visserligen plugga... men skönt att vara hemma haha. Massa ogjorda matteläxor och plugga till nationella biologi imorgon... yeeey.

Fina Ricky igåår!


Everything has beauty, but not everyone can see it

440 jävla bilder blev det, på... en kvart ungefär?! Haha ska inte klaga men... wtf hur lyckas du unge?! :D
Gick helt okej att rida, kan inte säga om det gick bra eller dåligt haha, har faktiskt inte ridit henne så många gånger än ju ;)

Jaja, alla bilder är tagna av Jonna med min kamera!

Tycker hon ser ut lite som en sagohäst, hihi!

Let's go

94 keynote-sidor inför biologi nationella. Och Jessica sa att vi måste plugga för att klara det. F.M.L. Så jäävla tråkigt!

Har fotat med Jonna idag i det fina vädret, så kommer inlägg med massor med ridbilder sen! 


You give me wings so I can fly

Uusch vad jobbigt det var att gå upp imorse haha. Plus att jag hade glömt att jag hade färgat håret så fick en liten chock när jag kollade i spegeln... haha fyfan, det är så jävla fult! Dock funkar det att ha luva på sig, för det är egentligen bara liksom... högst upp på huvudet som det ser fail ut ;)

Slutar 2, då ska jag ta moppen till stallet! Är gaanska säker på att jag ska rida Ricky... haha, chansar på det ;) Är ju fint väder idag ocksåå!

As the pages of my life rolls by, I'll wait for you

Fan i helvete också, mitt hår blev aaalldeles för ljust och nu är det typ ljusblondt/vitt (okej det är inte vitt men det känns fan så)/onaturligt/fjortisblondt/jaghatardet. Åååh! Brb luva resten av livet...
Haha okej så sa jag första gången jag slingade det i somras och då blev det faktiskt bra efter att jag hade vant mig, kunde inte förstå hur jag hade kunnat gått och se ut som jag hade innan, då hade jag mörkblondt och nästan brunt hår ju!

Jaja, en bra sak är ialla fall att jag fick vg på historie-repetionsfrågorna som man bara kunde få g på... weeei!

Nu ska jag ialla fall soova, är så sjukt trött! Har haft världens grymmaste helg ialla fall, helt utan plugg (wups...) men det behövs ibland... ;)

Ge mig den hårfärgen igen taaack...


I was never meant to fight on my own

Kom nyss hem från älskling, åkte moppe dit på förmiddagen hihi, det var kul! Att åka moppe alltså, inte att träffa älskling. Skooooja. Båda var kul ;) Skönt att kunna åka dit själv nu när det är vår :D

Ska slinga mitt hår ikväll eftersom att mamma failade i torsdags när hon skulle färga utväxten... så nu kommer håret bli ännu ljusare, tror inte att det kommer bli bra... :( Osen ska jag kolla på ponnyakuten och förmodligen börja plugga lite biologi till nationella på onsdag... om jag orkar (a) Men provet kommer gå åt helvete annars haha!


I'll be there when you're insecure

Gick upp halv 12 idag... wups haha. Älskling och jag lagade mat osåntdär, sen vid 2 åkte han och jag åkte till ridskolan. Red Fame, gick inte såå otroligt bra i början. Hon ville knappt framåt och jag fick driva som... ah, jag vet inte vad! Men sen på slutet blev hon så fin och mjuk så!
Sen fick jag rida Strindberg om jag ville!! Så det gjorde jag, haha (a) Red med lite på andra lektionen och red lite själv också. Satan vad stel han är i sidorna, uschusch. Mycket jobb sen när han kommer hem... ;) Haha, men det var sjuuukt kul att rida honom igen!
Sen åkte jag till stallet och red Ricky. Kom på att jag inte var säker på om jag skulle rida henne, kom inte ihåg hur vi hade bestämt... hon var tydligen redan riden, men jag red lite ändå, till vattenverket och tillbaka, skrittade mest och hon var så pigg så det gjorde nog inget... ;)

Nuu har jag ialla fall nyss kommit hem och duschat, såå jävla skönt haha! Är huur trött som helst. Ska äta pizza nu, sen äta godis och bli tjock och kolla på melodifestivalen :))


StorStaN

Tja tja bloggen! Idag är det jag, Gustav, som står för denna uppdatering. Skulle först och främst vilja säga hej till alla mina läsare! Hej!
Idag äre lördag den 10:de och antar att det är fest som nalkas för de flesta... eller några iaf.. Själv ska jag också på fest, 50-årsfest med en av mammas kusiner jag aldrig träffat, ez good (y).

Maja ska tydligen rida en massa idag, det var den ena ridskolan efter den andra... typ.
Tycker att alla ska ta o ha kul idag för det är bra!



Idag är det fredag, mmhmmmm!

Wiho, har nyss haft tyskaprov, tror det gick asbra! Så nu har jag so, snart lunch och sen bild!
Efter skolan ska jag och älskling till stallet, jag ska rida Ricky och... han också kanske, hihi. Ska rida henne imorgon också, plus ridskolan imorgon... haha, man kan inte rida för mycket! ;)

Haha skitful bild <3


Save the earth - it's the only planet that has chocolate

Ahmen det var värst vad tjurig jag kan vara då, haha orkar inte med mig sjäälv. Men nu är jag glad :D
Har ialla fall bara kollat på film sen jag kom hem, har nyss käkat och nuu ska jag slinga håret! Eller utväxten ialla fall haha, jag vet inte. Sen ska jag kolla igenom tyskan - kan faktiskt allting tror jag! Haha, så jäkla skönt! So'n är jag klar med också, wiiiiie :)

Bara 23 jävla dagar kvar!!! Vet i och för sig inte om han kommer hem exakt den sista... men ändååå!


Before you react, think

Jääävla skitdag. Tror inte det finns nånting som inte har gått åt helvete av det jag har gjort idag. På idrotten fick jag ont i bihålorna som jag hade nåt virus i förut, så det gjorde ont när jag ansträngde mig. Sen skulle jag åka hem till älskling men bussen gick tydligen från gäddan istället för stationen, kuul. Så nu ligger jag i min säng och grinar lite för mitt jävla skitliv :))) Okej jag är inte ledsen egentligen, bara... ja.

You're still so far away

Sitter för tillfället på Ericas franskalektion... haha, vad fan gör jag här? Jobbar med so'n ialla fall, gör repetionsfrågorna istället för provet, men tror att jag kommer få vg i historia ändå, hehe.
Onsdagar är lika dryga som vanligt, och efter skolan ska jag bara plugga dessutom... har fan inte gjort något annat den här veckan, inte likt mig haha! Men om jag pluggar mycket idag så kanske jag hinner göra nåt annat imorgon... :D


Nothing worth having comes easy

Har... inte pluggat... så... mycket... idag. Liksom, vad har jag gjort dom 6 timmarna sen jag kom hem?! Bakat kladdkaksmuffins har jag gjort ialla fall! Och pluggat... lite tyska. Och... insett att so'n var alldeles för jobbig för att ens försöka börja med. Hehe. Jaja, man kan inte vara duktig jämt... ;)

Nu ska jag ialla fall läsa bloggar och sen soooova!
Överredigerade bilder är... kul, och rätt fula. Måste färga håret också.


Life’s too short to even care at all

Sitter utanför slöjden och väntar på att den ska börja, är skiiitkallt. Var 14 grader i fysiksalen så vi kunde inte ha fysik där, liksom vart är värmen?!
Ska ialla fall bara plugga idag när jag kommer hem, idag också... dööör vad tråkigt. Tyskan är väl helt okej, kan hälften ialla fall, men so'n?! Ååh.
Menmen, är på rätt bra humör ändå... av nån anledning :))


Were young enough to say


Sometimes I wish I could save you

Första skoldagen avklarad! Wihoo... nä, så kul var det inte. Men slutade klockan 2, så det var väl helt okej liksom... ;)
Nuu ligger jag i sängen och pluggar tyska... so-hemprovet orkar jag inte ens börja med, fuck school!

Har faaktiskt fotat lite idag, så om dom blir bra kanske ni får se dom seen!


I'll carry you home, tonight

Kom hem från älskling för typ två timmar sen, har inte gjort nånting alls sen dess, ätit och försökt plugga tyska men det är ju skiiitsvårt.
Ska ialla fall kolla på tv snaart, ponnyakuten och kontoret osåntdär! Sen ska jag väl ha massa skolångest också :)) Meen, bara 4 (?) veckor kvar till påsklovet!


Don't give up. Be yourself. Because everyone else is already taken

Åkte till stallet på förmiddagen, red Falke, gick åt helvetttee. Red ut och han var huur jävla pigg som helst, lyssnade inte på mig nästan över huvud taget och bara ååh, funkade inte alls. Red i nästan en timme och höll på och bråka med honom, börja till och med grina haha, dåå kan ni ju tänka er hur dåligt det gick...! Red ialla fall sista 5 minuterna på gården, då blev han mer sig själv och lugnade ner sig... så då slutade jag rida och ställde in honom.

Åkte till mormor och morfar på eftermiddagen, fikade och spelade kort och sånt där haha! Åkte hem, käka mat och nuu väntar jag på att älskling ska komma hem, sen ska jag åka till honom och sova däär :)

Save your heart for someone who cares

Igååår gick jag upp halv 8 (!!!), åkte tåg till huvudstaden, shoppade och åt mat osvosv och hade en grym dag i Stockholm! Haha bebiiis ♥ Inte jag som var på gina tricot 4 gånger ialla fall haha... fast samtidigt är det så jäkla tråkigt att köpa kläder där för då har man likadana kläder som alla andra :(
Älskling sov över här tills idag, sen åkte han hem och jag åkte till stallet och red Ricky! Red ut med Jonna och Saga, haha, har aldrig gått så här bra när vi har ridit ut nån gång tror jag, hästarna busade eller drog iväg inte en enda gång... ;) Haha!

Nuu är jag ialla fall hemma och... ska inte göra nånting resten av kvällen... lite skönt ändå!

RSS 2.0