Show me how you do

Beklagar förra inlägget, haha. Äter ju esberitox (heter det så?) mot min förkylning, så när jag knappt kunde stå upp i morse, så visade febertermometern 37,0, är dock säker på att jag hade minst 40 grader haha...
Låg och kollade på film hela förmiddagen och var arg för jag mådde så dåligt, sen åt jag lunch och gick ut och fotade i det fina vädret, och mådde tusen gånger bättre, så otroligt skönt!

Nu ligger jag i min säng, kan prata så att folk hör vad jag säger (!!!), mår bättre och ja, wiiii! Så imorgon ska jag, Gustav, mamma och Pelle till Stockholm och shoppa!! Haha, så jävla glad :D

Sista februari idag... vilket betyder en månad kvar till Strindberg kommer hem!!!! Åååååh ♥ Känns som att han har varit borta en evighet... men det är bara... 3 månader?! Haha, galet...

Vad jag lyckades ådstakomma av mitt fotande idag. Haha. Gillar ljuset, annars... näe.


Blablablabla

Jävla skitäckel dag. Mår sämre än igår, har feber och hur ont i huvudet som helst och blööö, kan inte prata heller. Kommer fan aldrig bli frisk.
Som tur är skulle vi åka till Stockholm imorgon istället för idag, men det kommer väl säkert inte heller gå för att jag aldrig blir frisk. Asså jävla skiiiit.

Saknar bebis ♥


If it's meant to be, it will be

Har ju en blogg, såatte... borde ju uppdatera. Frågan är ju vad jag ska skriva om? Kom hem från Hällarna för... typ en timme sen kanske? Ångrade att jag följde med direkt när vi kom dit... men sen låg jag i en soffa och åt godis typ, så jag överlevde haha.
Ehm... juste, pratade nyss med Anneli, ska rida Ricky på fredag, så ligger i sängen och taggar till det nu haha... så typiskt mig!
Jaja, nu ska jag fortsätta ligga i min säng och vara sjuk, hejsvejs.

No matter what I do

Kom nyss hem från stallet, mår sämre men får väl skylla mig själv haha.
Började med att Monika hade lektion för mig och Jonna på Falke, gick helt okej, han var riktigt fin emellanåt! Mitt huvud hängde inte med och koncentrationen var då inte den bästa haha.... men det gick bra ;)
Sen fixa vi i stallet och åt mat osådär, sen red jag Ricky. Hade typ sitsträning, haha vettefan hur det gick, inte så fruktansvärt bra ialla fall ;)
Red ut med Jonna och Hannah sen, och då var hon riktigt kul att rida ialla fall! Hur lugn som helst, lyssnade jättefint och brydde sig inte om ifall dom andra hästarna busade eller så!

Har inte kunnat prata på hela dagen heller, så jääävla hsldakjeaiowl jobbigt. Tur att Jonna förstår mig ialla fall, haha ♥
Nu ska vi åka till Hällarna, orkar inte vara hemma själv resten av kvällen så kan lika gärna följa med även fast jag inte orkar egentligen...

I won't give up till it's over

Dag tre utan röst - check. Behöver jag ens säga hur arg jag är?! Mår sämre än igår också, åååh.
Jaja, nu ska jag ialla fall till stallet och vara där 6 timmar :PppPp Haha skulle inte tro det, men har lovat att ta hand om Ricky idag och så skulle det vara så kul att vara med och rida... vad det nu var vi skulle göra.... och ja, så blir väl där några timmar ialla fall!


Don't lose who you are

Asså blööö känns att det är måndag idag. Ligger i sängen och hatar livet för tillfället, utan anledning typ haha! Eller jo, har inte kunnat prata på hela dagen och fyfaan vad jobbigt det är.
Annars är väl allt rätt bra. Har varit med älskling hela dagen, imorgon ska jag till stallet hela dagen (skojar inte, 6 timmar?! Haha, men det kommer bli grymt!), på onsdag ska vi nog till Stockholm osådär, så... jag borde väl vara glad egentligen ;)


It's gonna take alot to drag me away from you

Red Ricky i ridhuset, var inte en människa där så hade hela för oss själva! Haha, jäklar vad stort det kändes då mot när man rider lektion och det är minst 5 andra där...
Men ialla fall, gick jääättebra att rida, som vanligt haha, fina hästen! ♥ Mickan red henne sen, var kul att se någon annan rida henne också, aldrig gjort det förut ;)
Sen hittade jag Strindberg i en hage som jag klättrade in i, så jag gosade lite med honom också :D

Sen åkte vi tillbaka till stallet och laste ur Ricky, sen åkte jag hem och sen kom älskling hit, och nånstans där fick jag tillbaka till röst också!!! Haha, ska sova snart tror jag, halsen kliar sönder men tror knappt dagen kunde bli bättre så skitsamma ;)

Let's set the world on fire

Fan i helvetes jävla AHALSKJÖSHAK har tappat rösten och har ont i halsen. Kan prata lite, typ viska haha...  åååh jag orkar inte, så jävla drygt att inte kunna prata.

Ska ialla fall snart till stallet, sen åka till ridhuset med Ricky och rida henne där... av ren erfarenhet så vet jag ju att det är bra att anstränga sig när man är sjuk :ppPPp Haha nej men... jag ska göra det ialla fall, vill kunna bestämma mig om jag vill fortsätta rida henne och ja, bara få det klart liksom.
Så nu sitter jag med ridkläderna på och är klar och taggar, ska vara där om en och en halvtimme haha!


You mean so much to me

Det är bättre att ha en blogg och uppdatera dåligt än att inte ha en blogg. Sådeså.

Igår var jag ialla fall med älskling, myste och kollade på film och gjorde pizza osådär. Älskar diig ♥ Kom hem för nån timme sen, så nu ligger jag i sängen och dör lite. Är astrött, haha. Har ont i halsen och var täpp i näsan imorse (men som tur var hade jag ju min asbra nässpray så jag överlevde) haha, men alltså fuck off om jag blir sjuk igen, jag orkar inte?! Bara att hoppas på det bästa, har inte tid att ligga hemma och vara sjuk nu när det är lov heller...

Jaja, nu ska jag ialla fall äta snart, sen kolla på melodifestivalen osåntdär ikväll. Och så ska jag döda min mobil som lyser och slocknar varannan sekund typ.

Tänkte ba "Åh temple run finns till android <33333" Sen ba... nej, inte än.


Jag saknar dig mindre och mindre

Har inte jobbat på någon lektion idag tror jag... haha, men finns ju ingenting att göra heller? Har ialla fall so nu, snart lunch och sen bild. Sen slutar vi och har sportlov osvosvosv!! Fyfan vad sköönt. Har toffs idag, det är skitfult :( Hann inte fixa håret för jag var tvungen att gå till skolan för jag ska åka buss sen osådär, och håret såg liksom helt okej ut hemma och nu ba NEJ.
Ska hem till älskling efter skolan och sova där osådär, hihi!


We can burn brighter than the sun

Helvete vad cp-kul det var att rida! Kändes hur längesen det var jag red också, bara kändes såå rätt att få sitta på hans rygg igen, hahah ♥
Pratade med Monika om att rida alla tusen (okej, 3) hästar också, tror att det kan fixa sig ändå... på något vis ;)

Nuu ligger jag ialla fall och pluggar tyska bloggar, ska kolla på tv snart och blablabla, har inge mer intressant att säga, fredag imorgon och sen sportlov, wiiiiiiii!


Torsdag

Idag är det en bra dag, haha! Började med att jag vaknade och var jättepigg efter att ha kunnat sova hela natten (!), så gick för en gångs skull upp i tid ;) Sen var det jättevarmt och soligt ute, så jag tog mina converse och vårjackan idag, hittade dessutom 200 kr i jackan från sist jag använde den för typ ett halvår sen... haha!
Sen glömde jag ta min nässpray men mår lika bra för det = friskförklarar mig själv! :D
Skolan har gått ganska fort, och nu ska jag åka till stallet och rida Falke!! Inte ridigt ordentligt på huur länge som helst, minst 2 veckor ialla fall?! Och nu är det ju knappt nån snö kvar heller... så nu jävlar, haha!

Fråga inte... men man blir glad av den haha!


Stay true to your heart

Usch vad trött jag är... och endå har jag kunnat sova hela natten för jag har slutat äta medicin? Haha. Jaja, är i skolan nuu, har håltimme till 12, sen massa äckliga lektioner igen + engelskaprov.

Morfar fyller år idag så vi ska fira honom hemma hos oss idag, så ska hjälpa till att laga mat osådär när jag kommer hem, och sen kommer släkten... öh, senare nån gång :)


Nothing last forever

Uuusch vad tråkigt det är att blogga.

:(

Var i skolan idag som vanligt, fick reda på mitt matteprov, halva klassen fick ig... haha, dock var jag inte en av dom! Sen efter skolan var jag md älskling, lika mysigt som vanligt osådär.


Är så trött så jag vet inte vad just nu. Ska sova. Eller... snart, ialla fall. Godnatt.


If I had my chance, I'd never let you go

Orkade inte skriva något mer igår, haha. Åkte i alla fall till stallet när jag kom hem runt halv 2 ;) Fick för mig att tömköra Patrix, gick bra så länge vi gick i skogen, sen ville han inte alls hah! Sen myste jag jääättelänge med Falke i hagen, stog och kliade honom så han höll på att somna, haha aw.
Sen åkte jag hem och pluggade engelska som fan, sen kollade jag på film och sen gick jag och la mig för jag var så trött ;)

Nu är jag i skolan igen, har nyss haft svenska nationella muntligt, tror det gick rätt bra :D Sen vad Jessica tycker är ju en annan sak :PppPp
Troor jag ska vara med älskling efter skolan, annars får jag väl fortsätta plugga engelska ;)


I'll take the fall for you

Wiii, mår rätt bra idag också! Så sjukt skönt att slippa ha ont i huvudet hela tiden ;)
Hade matteprov imorse som gick sådär haha. Sen tyska, nu har vi engelska, sen biologi som slutar 1, efter det ska vi till biblioteket på svenskan och sen slutar vii! Haha dööör vad skönt!
Funderar på om jag ska åka till stallet idag bara för jag slutar så tidigt... haha, men vi får see.


I swear to you, I'll be there for you

Hm... den här dagen blev väl helt okej ändå, haha! Har väl i princip bara pluggat fysik, matte och engelskaglosor så jag förstår inte hur jag kan tycka att det blev en bra dag...
Ska ta det så lugnt som möjligt typ några dagar så kanske jag mår bättre, mår redan lite bättre idag och idag har jag ju inte gjort någonting alls, så att det kanske funkar? Vill vara frisk på lovet så får väl ha tråkigt några dagar nu då även fast jag är grymt ridsugen haha...

Nuu ska jag ialla fall snart äta, sen kolla på Ponnyakuten och Kontoret!


Söndag...

Jävla skitdag. Mår halvdåligt och är skiittrött, kan inte sova av medicinen :( Men älskling sov här så jag sov lite bättre än vanligt ialla fall ♥
Och idag ska jag göra... ingentiiing. Plugga till matteprovet och engelskaprovet, och göra fysikuppsatsen typ... uuuuusch vad tråkigt. Vill rida, vill vara frisk, vill göra nåånting... åh såna här dagar är det värsta som fiinns.

Have you ever done something you can't change?

Gick väldigt bra att rida Ricky! Lite... för bra. :( Jävla skit också, hur ska jag göra nu?! Vill rida Ricky 2 gånger i veckan, vill rida Falke en gång i veckan, vill rida på ridskolan varannan vecka och vill rida Strindberg när han kommer hem snart. HJÄÄÄÄLP. Haha :( Hon var ialla fall jättekul att rida, gjorde precis allt man ville på en gång och ååh, hon var jättefin!
Dock skulle Jonna och jag fota men hon verkar ha försvunnit i snön eller nåt... VART VAR DU MÄNNISKA? :(

Nu ska jag plugga och snart kommer älskling hit också, och nej, jag klarar mig inte utan honom, haha!

Fiiiin häst. Och blöt för den delen.


Have you ever been alone in a crowded room?

Var på vårdcentralen igår som sagt, fick nån nässpray, så nuu mår jag ääännu lite bättre haha ;) Sov hos älskling från igår till idag, därav uppdateringen haha.
Nu har jag ialla fall nyss kommit hem, ska till stallet om en timme typ och rida Ricky, ska bli askul och lite läskigt osådär ;) Haha, när sjutton red jag en ny häst senast...?!
Det snöar som faan ute, jag och Jonna hade tänkt och fota så får väl se hur det blir med det hah ;)

Vet att ni gillar mina snea egobilder... ellleeeer.


It's just a bad day, not a bad life

Har nyss haft so, nu har vi håltimme en timme, för att sen bara hämta kakorna som vi ska sälja med tyskan i typ 5 minuter och sen ska jag till vårdcentralen. Haha, så jävla ovärt.
Red Fame igår, gick väl inte sådär superbra som det har gått innan. Förut har hon varit jättepigg men igår höll hon bokstavligen på att somna innan vi ens hade börjat haha. Myste lite med Strindberg sen, blää vad jag saknar honoom ♥ Var väl inte världens bästa idé att åka och rida igår när man är sjuk, mår ju inte bättre av det ialla fall -.-


I will never let you fall

Kom hem från skolan för en stund sen, ganska tråkig dag men imorgon är det freeedag!
Ska plugga lite nu till matteprovet på måndag, så jag slipper göra det i helgen ;) Sen till ridskolan, rida Fame och mysa lite med Strindberg, weeeei!

4 månader, jag älskar dig ♥



Lite såhär känns det


Lalalla rubrik

Har skittråkigt så kan väl lika gärna skriva lite då. Kom hem från skolan för en stund sedan, har varit skittrött och tjurig hela dagen. Mår sämre igen och då orkar jag fan inte vara glad haha.
Ska till stallet snaart när pappa kommer hem, så ligger i sängen och äter choklad som jag fick av älskling igår, bäst han kommer snart så jag inte äter upp allt ehe...
Vet inte vad jag ska göra i stallet men är astaggad, haha ;) Såå skönt att ha hur mycket tid man vill där och kunna göra vad som helst, hinner nog dit medan det är ljust fortfarande också :)

HAHA söta, förra sommaren...


Beautiful ones

Kunde inte sova inatt helleeer, dödödödö. Hade ialla fall sovmorgon haha. Sitter i skolan nuu, har haft två lektioner och nu har vi håltimmet till... 12.50, bara två timmar kvar liksom :)) Mår sämre igen tror jag, och det är äcklig mat i skolan och det är onsdag och fml haha.
Ska ialla fall till stallet efter skolan, så kanske överlever ändå ;)
Äcklig bild från igåår.


Cause I remember everything

Provet gick... förvånandsvärt (heter det så?) bra! Haha, så jag är glad ;) Babblade på om massa andra saker på dom frågorna jag inte kunde... kanske funkar liiite ialla fall (a)
Har annars haft en mysig alla hjärtansdag med världens bästa pojkvän, älskar diig ♥
Nu ska jag sova... kunde inte sova inatt helleer, vad är detta?! Har ialla fall sovmorgon 45 minuter imorgon, haha viiiktigt! Är dock inte helt hundra, men... jag tror det? Haha skitsamma, jag ska soova!


Somestimes I wish I could save you

La mig i sängen och dog lite för länge igår, haha. Mådde inge bra så kollade på film och pluggade, sen gick jag och la mig. Kan inte sova på nätterna, det suger :(
Idag är det alla hjärtans dag osv haha. Har snart fysikprov också, det suger ännu mer :(
Resultatet av gårdagens fotografering... helvete vad dåligt det bleeeev.


If it's all I can do, I'll take the fall for you

Hade mentorstid och matte, sen håltimme i två och en halvtimme, då drog jag hem och fotade och sen tillbaka till skolan för att ha biologi, svenska och matte och slutade klockan 2 ;) Haha så jävla bra!
Har fotat sen jag kom hem, mår inte så jäkla bra nu så ska lägga mig i sängen och dö en liten stund innan jag redigerar klart bilderna :)

All the way for you

Idag (eller sen sist jag skrev) har jag pluggat asmycket fysik, varit med älskling och skickat in gymnasievalen. Känns bra :D Har fått fetaste hästproblemen också... har helt plötsligt för många hästar som jag vill kunna rida, kan ju inte välja bort nån heller?! :( Haha hm... men det är lite kul ändå, blir astaggad på att rida då! :D
Nu ska jag leta efter något vettigt att ha på mig imorgon, sånt där man inte kan göra på morgonen för då skulle jag komma för sent varje dag haha...
Imorgon har vi ialla fall skönaste dagen i skolan, måndagar♥ ... nej så kan man inte skriva, även fast det är så...

Var det inte jag som skulle fota i helgen? ...wehearit ♥♥ Har blivit sådär ↓ varje gång jag har rest mig upp idag, wtf...


Somestimes I pretend to forget you

Åkte till stallet idaag, red Falke :D Skrittade mest och travade lite barbacka, men det gick asbraa, hihi :D Fick honom sådär så att han lyssnar jättebra för hjälperna och så fort man ber om nåt så gör han det och bara ååååh :)) Mår möjligtvis liite sämre än innan jag åkte dit men det är såå värt det ;)
Sen åkte jag hem och duschade och åt mat och nu sitter jag och pluggar fysik, duktig jag är :) Kommer nog få godkänt på det där provet ändå haha ;)
Sen tror jag älskling kommer hit... nån gång :)

Grejen är att bilden kunde ha blivit bra. Men... det blev den inte. Fan vad ful den blev...
HAHA :(


If I choose you over sleep, you better feel fucking special

Bra det gick med allt det där jag skulle göra idag... orkade inte fota, fotade bara mig själv lite och byttre profilbild på facebook. Orkade inte städa eller plugga heler, öppnade ialla fall pages-dokumentet om fysik ialla fall... ååh helvete provet kommer gå så jäävla dåligt! Var det inte nu man skulle höja sina betyg så man kom in på den linjen man ville osv osv osv? Tror inte deeet... eh. Justfan måste söka till gymnasium också, bara typ fem dagar kvar ju?
Imorgon ska jag ialla fall till stallet!!!!!!!!!!!!! utropstecken osv. Skiter i om jag mår dåligt, har inte ridit där sen... sista januari, dör ju snart :(
Just nuu ligger jag i min säng och kallsvettas lite och har ont i huvudet :)))) Haha ååh, har haft en mycket trevlig kväll ialla fall!


I hate everything about you

Ah idag vaknade jag halv 11 och sen dess har jag ätit frukost kollat på film och ätit lunch :PppPPp Ser inte grejen med att blogga när jag inte har ett skit att skriva om meen nu jäklar ska jag börja blogga igen!
Idag ska jag ialla fall fota och plugga fysik. Och möjilgtvis städa mitt rum om jag orkar... och ikväll ska vi hem till familjen Borell.

How could this happen to me

Dom senaste dagarna har jag skrivit två nationella prov, blivit sjuk och varit på dåligt humör. Men nu ska jag försöka blogga lite mer igen, ni slutar ju tydligen inte läsa min blogg även fast jag inte uppdaterar såatt... :(
Var hos doktorn idaag och fick nån medicin, så för tillfället mår jag bättre ialla fall ;)
I helgen SKAAA jag till stallet, inte varit där på en evighet och var ännu längre sen jag red. Och så måste jag fota också, har ju för helvete en ny kamera som jag knappt har använt ordentligt.

Saknar bebiiiis <3 Borde vara dags för honom att komma hem snart ju? Måste tjata på Monica...


Godnatt

Mest för att... ja, bara skriva ett blogginlägg.
Är om möjligt ÄNNU tröttare nu än när jag kom hem från backen, och har ännu ondare i benen, så jag ska väl sova nu haha. Taggar skola imorgon med nationella direkt på morgonen... döööö :( Kommer gå åt helvete också, kan ingenting :)))

I know it's easy to say but it's harder to feel.

Kom nyss hem från backen, har ont i hela kroppen haha, tja träningsverk typ <3 Åkt skidor heela dagen, blev rätt bra trots att jag var sjukt otaggad och trött imorse ;)
Nu ska jag fixa mig och sen åka hem till Gustav, eller justja orkade ju inte fixa mig såatt... haha är så jäävla trött, döda mig :(

Asgammal bild, orka leeta.


Om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen

Gjorde klart hemprovet imorse, eller ah när jag gick upp haha... så nu är det ääntligen klart! Sen åkte jag till stallet och busade lite med Patrix och Prinsessan, haha ;) Sen kom älskling hit, och nu åkte han nyss.
Imorgon har vi friluftsdag, så har ingen söndagsångest heller hah ;) Ska vara i backen hela dagen istället för att vara i skolan, rätt bra!


People say you don't know what you've got until it's gone. The truth is, I knew what I had, I just never thought I'd lose it.


It's a mysteryyy why I can't stop thinking of yooou

Blev hämtad klockan 10 (!!!!) imorse hos älskling, sen åkte jag och mamma till Örebro och var där heela dagen. Köpte bara ett par jeans och ett underställ, dock precis vad jag behövde! Så resten av tiden ägnade jag åt att ba "kaaan vi inte åka heeem nuuu?". Har ialla fall käkat tacos, ätit alldeles för mycket godis och kollat på melodifestivalen sen jag kom hem. Dead by april är så jävla bra ♥♥♥

Så ah nu ska jag... eh... och imorgon ska jaag..... öhm....

Would it matter at all?

Bra jag är på att blogga :P Haha nej, men jag har inte orkat, har haft så fullt upp med skolan och allt annat, har inte mått så bra heller, så kändes rätt skönt att strunta i bloggen haha ;)

I onsdags var jag med älskling, sen åkte jag hem och pluggade. Igår var vi på föreläsning med Mietek, dock drog jag hem direkt efter den var slut för att jag hade så jävla ont i huvudet. Så gjorde sohemprovet, så nu är det nästan klart ;) Sen åkte jag till ridskolan och red Fame och myste lite med Strindberg, gick asbra att rida (som vanligt?!) hihi, fina hästen!

Och idag är det freeeedag! Wiho, helt sjukt vad veckorna går fort. Nu har jag so, sen lunch och bild och sen slutar ja halv 2, så då ska jag vara med älskling och sova där ikväll.


RSS 2.0