Måndag

Slutade vid 2, åkte hem och packade, tagga tyskland imorgon!! Åkte moppe till älskling i regnet och är här nu. Har ingen dator hemma som funkar att blogga ifrån... kommer min blogg att dö? Funkar inte att blogga från mobilen heller, vet inte varför. Imorgon går vi i skolan som vanligt tills lunch, då åker vi hem och packar lite till och sen åker vi till tyskland! Kommer hem på fredag kväll :)
Grattis Jonna som fyller år idag också :D ♥

Söndag

Min bärbara dator funkar ej. Så nu har jag ingen dator alls. Har snott pelles macbook nu för han är inte hemma ♥♥
I freeedags var jag hos älskling, badade för första gången i år haha! Igår var jag bara i Hällarna, gjorde inte så mycket, älskling kom hit på kvällen och sov här, kollade på eurovision osv!
Sovit 5 timmar inatt, skulle kunna gå och lägga mig och sova nu och vakna imorgon bitti känns det som. Dör. Vad. Trött. Jag. Är. Ska göra dagens ansträgning och packa nu. Ska ju till Tyskland på tisdag :D

I know you're trying to forget

Red Strindberg till ridskolan igår, fick sällskap av både Anna och Mickan, awesome! Gick asbra att rida faktiskt, övernöjd!! Red lösgörande övningar hela tiden typ, precis vad han behövde! Dock orkar han inte "gå i form", men det har blivit jättemycket bättre. Förut gick han i en väldigt låg form hela tiden, nu orkar han bära upp sig lite mer, mer än vad jag trodde faktiskt haha! Duktig liten ponny jag har ♥
Och dagen idag har jag stressat sönder typ. Var i skolan till 12:15 typ, då bestämde sig alla för att dra därifrån haha, så jag gjorde också det. Skyndade mig som fan till stallet, red Strindberg 20 minuter (busade bara i skogen), var i stallet sammanlagt mindre än en timme!! Haha brutalt. 14 var jag ialla fall hos frisören, och då hade jag hunnit duscha och föna håret också. Stolt över min prestation! Så nu har jag nyslingat hår och klippt bort alla fula toppar.
Nuu ligger jag i älsklings säng medan han... är där nere och gör något, bloggar från hans dator hihi.

Tjalalal jag hatar rubriker

Har solat och städat mitt rum nu, har druckit typ 5 liter vatten också så nu mår jag finfint igen! Ska ut och sola fötterna lite (haha) och sen ska jag till stallet för att hämta Strindberg, sen ska vi till ridskolan! Wiiii. Imorgon är det först skola, sen ska jag till frisören, sen ska jag rida Strindberg och sen ska jag hem till älskling. Så uppdaterar jag inte så vet ni vart ni har mig, lite... överallt? Haha whatever!

Finns jättemånga söta bilder på den här datorn när jag använde den 2009-2010, haha dööör.


Torsdag

Hade världens bästa dag igår. Hade lektioner 12-14, dock gjorde vi ingenting på dom haha. Jag slutade vid 14 för jag skulle hinna med bussen, åkte hem till älskling och satt på hans brygga och myste i solen♥

Dock inte lika bra dag idag, har varit i skolan, dock drog jag hem nyss för jag har så galet ont i huvudet. Ska hälla i mig vatten nu, ska ju till ridskolan ikväll, kommer nog bli asroligt haha! Jonna hade ramlat av hästen och brytit halva kroppen (...kanske inte riktigt?) så får sällskap både dit och hem med Anna och Nelson :D Skönt att inte behöva rida själv.

Nu sitter jag vid min jävla bärbara dator som jag hatar mest av allt i hela världen. Går inte att få över bilder på mobilen till datorn, wtf?! Så... får väl ta bilder från facebook då.


Onsdag

Sitter och äter frukost, ska fixa mig snart och sen ska jag till skolan. Om en timme lämnar vi in datorerna... ska ha kvar bloggen ialla fall, sen hur mycket jag uppdaterar vet jag inte. Vi har ju en annan bärbar dator här hemma, dock har jag haft sönder laddaren så den funkar knappt, och så har jag spillt ett glas vatten över tangentbordet på den datorn så man måste ha ett annat tangentbord... men vem vet, den kanske funkar? Haha.


I'm only miss you when I'm breathing

Bra dag idag faktiskt, trots att jag inte skrev att det inte skulle bli det. Har dock inte gjort nånting av det jag skulle ha gjort, men deet kan man ju alltid göra en annan dag. Har varit ute och gått, solat och rensat datorn... hur nu det kan ta en hel dag? Haha, inte vet jag! Är glaaad och älskar vädret och mitt liiiv hihi. Har dessutom sovmorgon till 10 imorgon ♥♥


Word


Honestly, you did it to yourself so don't blame me

Har haft svenska"förhör" och engelskaprov redan, tror båda gick braaa. Resten av dagen kommer bara bli seg, halvdryga lektioner och sen ska jag bara hem och plugga. Mitt rum ser ut som jagvetintevad så det skulle jag också behöva fixa. Lämnar in datorn imorgon... huhu :(


Afhdjskldosfjlfgö

Skulle skritta Strindberg, tog en lite längre väg så det tog 80 jävla minuter, i värmen, med huvudvärk dessutom. Och det var skittråkigt. Skrittade 90% av vägen typ, travade lite bara. Brukar inte tycka att det är SÅ tråkigt att skritta, men idag var det fan katastrof haha.

Åkte hem, mådde jättekonstigt så mamma proppade i mig pepsi och banan haha. Har käkat mat nu så mår lite bättre ialla fall. Tänkte plugga nu, fick läxa av våran älskade svenskalärare idag, litteraturhistoria tills imorgon, men hon har inte gett oss själva läxan? ARG. Har engelskaprov imorgon också. Kul dag.

Måndag

Faaan vad jobbigt med måndag, orkar inte! Går hela skolveckan dessutom, haha åååh :( Det är asfint väder ute och jag vill bara heeem och rida bebis, ska rida ut och busa, vi var tillräckligt seriösa igår haha... ;)


Söndag

Kommer inte ihåg vad jag har gjort i helgen osv men jag har varit med älskling ialla fall, och idag har jag tävlat! Hoppade 40 och 50 cm haha, han kan ju hoppa högre meen då borde man nog komma på lite tidigare att man vill tävla också, kommer alltid på det mindre än en vecka innan haha.
Ialla fall, 40 gick sådär, fick ett stopp på grinden som tydligen var läskig, kom över andra gången och efter det blev han lite stressad/pigg och reacade runt resten av banan. 50 gick bättre, bra tempo och ingen häst som drog iväg ;)
Tack världens bästa Jonna och Gustav som följde med idag också, hade aldrig överlevt utan er haha ♥

Nu ligger jag i sängen och har ont i beeenen, träningsverk<3, är grymt trött så ska sova typ... snart hah. Har nyss sorterat bort nääästan alla bilder på min dator, sparade 100 av typ 10.000, känns som att jag har raderat mitt liv :( Ska ju lämna in datorn på onsdag såatt... är det ens värt att ha kvar bloggen då?


You're just a memory

Klockan är bara 11:15 och jag har redan hunnit vara i stallet, gick upp 7.30 ehe. Red Strindberg, kollade bara så att han lyssnade ungefär, och det gjorde han! Verkade dock lite trött så red inte så länge, han har gått vääldigt många dagar i rad nu så han kanske behöver vila lite innan imorgon ;) Smörjde hans sadel och träns, letade efter hans fina blåa schabrak men hittade det inte... hm, vill ju ha det imorgon!!

Ska träffa älskling om en haltimme ungefär så ska fixa mig nuu, hejsvejs!


Fredag?

Har varit med älskling idag, legat i sängen hela dagen typ haha ♥ När han hade åkt så tränade jag faktiskt lite och nu sitter jag och kollar på lets dance och äter glass. Haha, fetaste forever alone-kvällen. Det värsta är att jag skulle behöva plugga också.... meen vi får väl se hur det blir med det heh, känns ändå inte som om det spelar nån större roll för betygen ändåå.


Torsdag

Vaknade hos älskling och var på väärldens sämsta humör för att jag inte hade sovit nånting, orkar inte med mig sjääälv. Sen åkte jag till stallet och red Strindberg, gick skitbra! Skuttade några små språng och sen red jag lite dressyr, och han var jättefiiin! Åh ♥

Kom hem för nån timme sen, har anmält mig till pay and jumpen nu också, 40 och 50 cm haha... kan han ju nästan gå över, men man måste börja nånstans! Nu ska jag äta mat och sen kommer älskling hit!

Världens bääästa ♥

Onsdag

Hoppade Strindberg, högsta hindret låg på 60 och det såg högt ut?! Sen att ponnyn hoppar det som ingenting är ju en annan sak haha! Gick ialla fall finfint, hoppade bana, stannade inte eller rev inte en enda gång, så då är ju allt som det ska ;) Så det känns asbra inför söndag! Ska rida honom torsdag och lördag också, så ska hoppa någon gång mer också :) Har hunnit med att rida Falke idag också, gick bra det också!

Ska hem till älskling om nån timme, och sen ska jag som sagt till stallet imorgon igen. Så vi hörs... nån gång!

7 månader, älskar diig ♥


Godnatt!


Love the life you live

Bytt hopphäst från Lucifer till Strindberg. Ska hoppträna för Monica imorgon. Sen kör vi tävling på söndag. Iiiiiip :D Har inte hoppat många gånger alls egentligen, men ska hoppa två dagar innan söndag och så hoppar vi inte så högt på söndag, ser det som en träning och bara ha roligt hihi :D

Har nyss varit ute och gått en liten sväng, älskar att vara ute när det har regnat och solen skiner haha! Imorgon ska jag till stallet halva dagen och rida två hästar, sen ska jag till älskling, vi har varit tillsammans 7 månader imorgon ♥


Some die young

Känns helt fel att det är helg redan idag... och det är bara tisdag? Haha men det är najs! Livräddade varandra på badet på idrotten och sen simmade jag i en kvart efteråt, är helt död i benen nu hah, konditionen är på topp :))
Ska snart äta pannkakor (♥♥♥) och sen ska jag... jobba lite. Mamma tar det här med operation sture på lite för stort allvar haha, men ska dammsuga hela huset typ, så är jag heelt ledig imorgon, för då har jag 1298374 andra saker att göra haha!


Tisdag

Gjorde nationella nu på morgonen, tror det gick... bra? Inte vet jag. Ganska chill dag i skolan ändå, och sen är det heelg... typ! Ska kanske tävla på söndag också hihi :D Vi får väl se, Jonna ska kolla idag och om jag inte kan ha Lucifer så kanske jag kan ha Strindberg..? Haha, blev astaggad! Är ju bara pay and jump så det spelar ju ingen roll hur det går egentligen :)

Vi kan ju faktiskt hoppa, ialla fall förra året... ;) Tror det låg på 1 meter.


Word


Måndag

Hade oförberett prov på svenskan. Författare och böcker som ingen hade hört talas om. Hur i helvete kan man ha prov på det?! Var ute och sprang efter skolan. Bortåt gick det bra, hemåt blåste det motvind så att jag inte kom nånstans. Hahaha fyfan vad det blåste! Ville ej veta hur det såg ut :)
Åkte till vårdcentralen och tog spruta. Aj. Åkte och handlade. Åt mat. Såg Jonnas inlägg i min logg, ÄR DU SERIÖS? För i så fall är jag redan nervös (haha typiskt mig) och i så fall... måste vi träna!

Jaja, nu ska jag plugga. Yey.

Det här med att springa är preciis lika roligt som det ser ut som...


Starships were meant to fly

Sitter i skolaan, astråkigt men slutar om 2 timmar så det är ju rätt braa. Ska ut och springa när jag kommer hem och sen ska jag till vårdcentralen och ta såndär gardacilspruta... :( Åh det gör så jävla ont, dock min sista nu så.

Och på söndag är det både lokal hopptävling och pay and jump på ridskolan och jag vill fota om det är fint väder... hopptävlingen börjar dock klockan 9 och pay and jumpen klockan 13... orkar ju inte vara där hela dagen liksom... NÅGON SOM VILL BLI FOTAD?! Spelar ju ändå ingen roll vilken av dom som jag ska fota på för mig liksom, tror dock att det lutar åt pay and jumpen eftersom att då slipper jag gå upp jättetidigt haha.
Hade dock varit kul att vara med själv, men saknar man hopphäst så gör man ;)


Söndag

Har varit Hällarna nästan hela dagen idag, därför jag inte har skrivit nåt. Har legat och solat liiite för länge så är helt röd i ansiktet nu hahah. Sitter ialla fall och skriver på mitt sohemprov nu, sjukt ointressant att skriva om hur London grundades men är ändå inte så jobbigt ialla fall. Går bara 2 skoldagar nästa vecka, är operation sture (?) på onsdag och torsdag och fredag är vi lediga, vet inte när jag gick en hel vecka i skolan sist, hur skönt som heeelst.


Lördag

Varit i Stockholm heela dagen, är helt död nu, bra att kroppen orkar nånting -.- Ialla fall, köpte lite saker, typ bikini, linne, shorts, nåt armband och nåt mer som jag har glömt haha. Ska kolla på hockey och läsa bloggar nu, rätt tråkig lördagskväll ändåå. Har inte några planer för imorgon helleer... trååkigt.

Fin mobilbild haha.


It's hard to forget someone who gave you so much to remember

Har mått halvdåligt hela dagen = varit halvtjurig hela dagen. Orkar inte att mitt humör går som en jävla bergochdalbana, speciellt när jag mår dåligt. Åååh. Tycker mest synd om älskling som har fått umgåtts med mig hela dagen ♥

Imorgon ska jag ialla fall till Stockholm och shoppa hela dagen, har ställt klockan på 6:45 :)))


And the reason is you

Sitter i köket och har tråkigt haha, har nyss ätit äcklig lunch och ska snart bege mig till vasa och sen åka buss hem till älskling, ska gå snart innan det börjar regna igen haha. För övrigt har jag inte gjort nånting idag, vaknade vid 10 och insåg att det spöregnade ute, där förstördes alla saker jag hade tänkt göra på förmiddagen. Menmen, nu ska jag fixa mig lite sen ska jag gåå.


Everything I do, I do it for you

Idag har jag
- gått 7 fucking kilometer i regn
- dammsugit hela huset
- städat mitt rum
- lagat mat
- kollat på världens sämsta tvprogram Vermland forever
- ridit Lady

Gick sådär att rida, hittade ingen fin känsla utan jag blev stressad och hästen kändes bara konstig i munnen. Fick stanna flera gånger för att stigbyglarna var fel längd hela tiden, hörde inte vad Katta sa för det regnade, blev stressad och hästen och jag funkade inte alls tillsammans idag. Gick helt okej i höger varv, dock inte bra i vänster, bara 5 minuter på slutet. Men är ju trots allt bara andra gången jag rider så känns väl rätt okej ändå.

Nuu sitter jag och kollar på världens näst sämsta tvprogram lets dance, haha brist på saker att göra...

You can try but never stop me

Sov hos älskling från igår till idag, därför jag inte har uppdaterat nåt. Har nyss kommit hem ialla fall, ska snart ut och gå hade jag tänkt och sen kanske plugga... om jag orkar haha, lutar åt att jag inte gör det ;) Och ikväll ska jag rida, ska förmodligen rida Lady också! Haha, är så sjuukt taggad :D


Onsdag

Har regnat heela dagen men jag är glad ändå! Sista skoldagen den här veckan, slutar om 1,5 timme. Då ska jag vara med älskling! Ska ej följa med på klassresan imorgon för att jag mår ej bra, det ska regna, jag kan inte åka nånting på Liseberg på grund av mina bihålor, så jag orkar bara inte. Askul. Ska byta piller på måndag så kanske jag får börja må bra nån gång, orkar inte det här. Så är ledig torsdag och fredag, det är ju ganska nice ändå.


Can't stop thinking about you


I don't expect you to care

Har varit grymt duktig idag, bara käkat nyttig mat, försökt bli brunare och rört på mig extremt mycket mer än vanligt haha! Kom dock nyss på att jag har tyskaprov imorgon, hur fan kan hon bara ge oss två dagar att plugga på?! Jaja, är på rätt bra humör ändå av nån anledning.


Life is too short to wait

Ligger på altanen och solar, kommer aldrig bli brun haha men kan ju alltid försöka. Drog hem från skolan efter första lektionen för att jag inte orkade vara kvar. Tog en powerwalk för att rensa huvudet, duschade, åt mat och sen dess har jag legat här bara. Har en hel jävla bok som ska vara inne idag och tyskaprov imorgon som jag inte har pluggat något till, så jag kanske borde ta tag i det nån gång idag också.


You can get addicted to a certain kind of sadness

Jäklar vad jag bloggar idag alltså, hela 3 inlägg! Haha. Monika hjälpte mig med Strindberg, skrittade nästan bara och det gick faktiskt braaa! Ska dock bli liite skönt att inte rida på ett tag nu, blir bara stressad när jag känner att jag måste göra nånting bra, måste varva ner lite liksom.
Ligger i sängen nu och funderar på att sova snart, är så galet trött, fryser och mår dåligt också. Skola imorgon och sen bara plugga resten av dagen. Fy. Fan. Vad. Otaggad.


I wanna make you feel beautiful

Sitter och äter och mailar bilder till ridskolan. Ska till stallet snart, Monica ska hjälpa mig så det kommer bli asbraaa. Justja, hade tydligen engelska muntliga idag, haha fan vad dåligt det gick. Jag ba: I want to go to new york, because... I like to take photos with my camera. Sen kom jag inte på nåt mer, haha alltså huvudet funkar fan inte som det ska när jag är sjuk.
Ska som sagt på kalas sen, blev ju en väldigt bra dag det här trots allt, hade väl inte skadat om jag hade varit frisk men ändå!


Måndag osv

Orkar inte med denna dag. Har skola fram till 2, då ska jag till stallet. Har ingen aning om vad jag ska göra, förmodligen bara skritta eftersom att jag inte mår nå bra alls. Skickade iväg ett halvt desperat sms till Monica och ba hjäääälp mig. Får panik på det här, nu har jag ridit 3 dagar nästan på rad och inte fått nånting vettigt gjort. Efter idag dröjer det till NÄSTA onsdag innan jag ska rida. Vi kommer fan aldrig bli bättre. Och efter det ska jag på kalas till min kusin som fyller år idaag. Och efter det borde jag väl plugga till mitt tyskaprov som vi tydligen har på onsdag. Nu ska vi äta godis på tyskan.

En till random bild från igår, Mickan och Ricky!


Make a wish

Åkte till älskling, gick en liten promenad och spelade spel och sen var jag helt död haha, somnade och jag vill inte ens veta hur länge vi sov sammanlagt, sov sådär djupt som man sover på natten också haha, helt sjukt trött jag är! Mådde dock sämre (fuck my life) när jag vaknade igen, ååååh. Åt pizza för tredje gången irad (igår kväll, idag lunch och sen idag kväll) haha, sen åkte jag heem. Har laddat in bilderna från idag i datorn och har inte orkat redigera dom, lagt ut alla på facebook och nu ska jag fan sova, är hur trött som helst.

Random bild från idag, alla bilderna ligger hääär på min facebook ifall nån vill kolla.


Tralalala

Gick upp 5:40 imorse och jag var aspigg!! Haha vadfan liksom? Stina kom och hämtade mig och sen åkte vi till ridskolan och gjorde i ordning Simba, sen åkte vi till Vänsta! Hon nollade i båda klasserna om jag inte minns fel haha, gick superbra ialla fall! Har fotat skitmycket men orkar inte göra något med bilderna nu haha, fixar det ikväll. Och för alla er som vill ha bilder på er själva så lägger jag upp dom på facebook antagligen :) Googlade just älsklings hemtelefonnummer för att hans mobil inte funkade, haha desperat! Så ska hem till honom nu snaaart :)

God natt

Ställer klockan på 5:40 och hoppas att jag överlever att gå upp då... haha, taggaaa!!


We're going at it tonight tonight

Igår var jag med älskling, han sov här tills idaag, kommer inte ihåg vad vi har gjort såatte... haha. Åkte till stallet sen, är sjuk så lät faktiskt bli att rida, duuktig! Gick en liten promenad med Strindberg och Patrix och sen gick jag och Strindberg upp till ridbanan och jag provade att longera honom, jag är helt värdelös dålig på det men det funkade skitbra! Tog en liten paus och gjorde vanliga saker som typ trav - skritt - halt - backa - trav - halt igen osv, och han lyssnade så jäävla bra! Helt sjukt, behövde knappt göra nånting för han skulle göra det jag ville ♥ Sen longerade jag honom igen, dock med ett litet hinder den här gången haha, funkade skitbra det ocksåå!

Nuu sitter jag i soffan med fetaste godispåsen och ska kolla på hockey snart... haha brist på saker att göra, men gaalet skönt! Ska väl gå och lägga mig rätt tidigt också, ska följa med Stina på hopptävling i Vänsta imorgon och fota, vill inte ens veta hur tidigt jag måste gå upp haha :D

Blåste lite grann idag ja.


Bored of being bored because being bored is boring

Är sjuk igeen, samma gamla vanliga skit. Alltså ååh orkar inte vara sjuk och jag har inte tid att vara sjuk heller... :(
Ska förmodligen till doktorn idag och sen kommer förhoppningsvis älskling hit ♥


Honestly I don't care at all

Är förkyld. Red Strindberg. Gick åt helvete. Orkade egentligen inte rida men... gjorde det ändå. För det första så halvsov han (bokstavligen) när jag började rida, så red i en hage så han skulle bli lite pigg. Det blev han och det gick väl ändå ganska bra, dock blev han stark och övertaggad på slutet. Gick upp på ridbanan, däär gick det åt helvete. Trött häst + stark häst = full fart framåt. Säger sig ju självt egentligen. Blev sådär riktigt dålig ridning, jag håller för hårt i hästen och han vill bara bli av med mig typ. Skit också. Skrittade i 10 minuter och försökte komma på vad fan jag skulle göra. Gick lite bättre på slutet, tränade på skänkelvikning i trav, gick faktiskt helt okej. Så då slutade jag och skrittade av honom och myste med honom istället.

Nuu är jag ialla fall hemma och mår skitdåligt. Eller nja det är väl att överdriva. Men jag är trött och arg på mig själv och är förkyld. Brb sova/dö typ.


She's a downtown girl

Kom hem från skolan för en stund sen, sitter och käkar mackor nu och ska snart åka till stallet. Varje minut i skolan övervägde jag att gå hem, det är ett under att jag var kvar hela dagen! Vet inte om jag bara har en vanlig förkylning eller om det är bihålorna igen... whatever, ska åka och rida Strindberg nuu!! Har dock inte bestämt mig för vad jag ska göra, rida ut, dressyr, hoppning, klättra...?! Har föör många alternativ haha paniiik.

How to save a life

Det här med att börja morgonen med ett nationellt prov i matte efter flera dagars ledighet... är inte det optimala. Tror det kan ha gått rätt bra ändå, men jag vet inte haha. Idag fyller älskling år (GRATTIIIIS♥) så ska hem till honom efter skolan hihi. Har huur mycket som helst i skolan som ska göras innan sommarlovet såatte kanske borde använda håltimmen till att plugga nu... :(



Kvällspromenad igår, solnedgång och med stora, fula (men asbra) hörlurar. Hade seriöst kunnat gå hur långt som helst.

But I don't mind, if you don't mind

Bra jag är på att blogga haha... har faktiskt inte suttit vid datorn sen jag skrev förra blogginlägget i typ... fredags? Ialla fall, i fredags hade vi disco för småbarn hah, kom mycket fler barn än förra gången ialla fall! Sen var jag död när jag kom hem så somnade på en gång, i lördags red jag Strindberg och sen var jag med älskling här lördag och söndag. I söndags åkte jag först till ridskolan och hjälpte tilll lite på hopptävlingen och sen åkte jag till stallet, sen åkte jag till älskling och sov där tills igår. Igår var vi hos honom och sen åkte vi ut till Hällarna. Och idaag har jag varit i stallet och sen var jag hos älskling!

Såatte nu ligger jag på altanen och borde plugga matte, insåg att vi har nationella imorgon... :( Jaja, skönt att bara gå 3 skoldagar innan det är helg igen!


RSS 2.0