Freeeedag!

Kom nyss hem, internet var avstängt heela dagen i skolan för vi hade nationellt prov typ 60 minuter, haha värt. Ialla fall, fick låna älsklings hörlurar imorse så jag överlevde skoldagen, haha ♥ Hade so, nationellt prov i engelska, tror det gick ganska bra... hoppas jag! Sen håltimme 2 timmar och sen bild. Heelt okej dag haha. Fikade med bästa sen, gick hem i regnet och nuu sitter jag och kollar på ridsport och taggar disco ikväll... fyfan, orkar inte och jag vill inteee :(


Mitt liv är över :(


Hästinlägg

Red faktiskt inte Fame utan Lady idag! Passade extremt bra att få rida en annan häst, har ridit Fame så länge nu och det går liksom inte framåt, så skönt att byta, och till en ponny dessutom! Är helt klart nöjd för att det var första gången, hade först ingen aning om vem hästen var men sen kom jag på att jag hade ju fotat henne och Linn på tävling för typ 2 veckor sen, haha! Har lite koll ialla fall (a) Tar ridningen mycket oseriösare när jag får rida ponny på ridskolan, vet inte varför haha men jag känner mig så liten, fast... stor på den lilla hästen... skitsamma! Gjorde övningar som jag gillade, mycket byta gångart och övergångar osvosv! Hoppas att jag får rida henne igen, hon var ju fin den där lilla hästen! :)

Bild från när Linn tävlade henne i Hamre!


I know you're the one

Har bara städat lite och legat här sen jag kom hem, bra skönt! Ska käka snart och sen byta om och åka till ridskolan och rida! Är astaggad hihi. My ska rida Strindberg på lektionen innan troor jag, så jag ska kolla på dom, och jag troor att den börjar halv 6, för visst brukar jag rida halv 7...? Haha kommer fan inte ihåg! Ska ialla fall dit snart... ;)

Did you know you used to be my hero?

Skiiiitdag. Tänker för mycket, vill hem, förstör mina öron med för hög musik i hörlurarna. Braaa. Ska rida Fame ikväll, nånting bra med denna dag ialla fall. Inte för att jag är nå taggad nu men det blir jag nog sen som vanligt haha.


She will be loved

Är i skolan, har håltimme och börjar om en kvart, det är fint väder och sooolen skiner och jag ska hem till älskling efter skolan, asbra dag helt enkelt!


Be your own hero

Skolan var faktiskt helt okej och gick rätt fort ändå, asskönt. Åkte hem och bakade chokladbollar, stog att det skulle bli typ 40 men det blev... 15 :( Haha vad gick fel liksom?! Sen visste jag inte vad jag skulle göra, såatte bestämde mig för att åka till stallet, kunde ju inte bara vara hemma när det var så fint väder ute liksom hah! Insåg sedan att ingen var hemma och kunde skjutsa mig och att moppen inte hade nån bensin... så tog cykeln, haha satan vad drygt det var! Jäkla backar alltså. Gick lite lättare hem, bara att rulla ju :D

Ialla fall, tränade lite "horsemanship" eller vad man ska kalla det, höll inte i han men hade grimma och grimskaft på ändå. Han följde faktiskt efter mig och lyssnade huur bra som helst!! Plus att han skrittade på gaanska bra och gick åt ett annat håll än mig bara en gång!! Duuuktiga hästen ♥ Gick till klätterbacken och klättrade lite sen också. Ååh allt går så bra med honom nu, hihi!


Don't ask me I'll never tell

Sitter och har fysik just nu... inte för att det är nån som gör nåt haha, som vaanligt.
Vet faktiskt inte vad jag ska göra idag, är astaggad på att åka till stallet men får väl se om jag är lika taggad efter skolan haha.

Nej men vafan... extremt ospännande dag!


Sometimes I wish I could save you

Red Strindberg efter skolan, red i en och en halvtimme och han blev faktiskt trött efteråt haha! Händer inte varje dag. Red ut och skrittade jättelänge först, sen travade och galopperade långa sträckor utan att han drog iväg nån gång!!, sen upp till ridbanan och tränade på lite sånt som vi gjorde i lördags. Gick såå mycket bättre när han hade fått sprungit av sig all överskottsenergi! Tror det kan vara värt att rida lite länge ibland ändå :)

Sitter och kollar på världscupdressyren nu så ska fortsätta med deet!


Nevermind I'll find someone like you

Det är måndag. Har ont i huvudet. Har biologiprov. Hatar denna dag. MEN ska rida världens finaste ponny efter skolan så det blir nog inte så svårt att överleva ändå.


Ingenting kan stoppa mig

Kom hem från älskling för nån timme sen, hihi bäästa ♥ Vad vi gjorde igår osåntdär kommer jag inte ihåg, hahha wtf.
Nu ska jag plugga till biologiprovet imorgon, förhoppningsvis orka ta mig ut på en promenad eftersom att jag inte har tränat på huur länge som helst, och sen kolla på en jäkla massa ridsport!! Haha, har spelat in världscuptävlingarna som har varit hela helgen hih.


Hihihi

Åkte till stallet och red lektion på Strindberg, gick så jäävla bra :D Jobbade på att försöka få han ganska lugn och avslappnad, gick asbra!!! Fan vad häftig han kan vara bara man gör rätt ;)
Nu har jag nyss duschat så nu ska jag äta, sen åker jag till älskling och sover över där tills imorgon!
Hihihi världens bästa dag ♥


Jag vill känslan av att vara där


Count on me trough life changes

Cyklade hem från skolan och det var fan bland det värsta jag har varit med om hahah. Regnade/snöade liksom diagonalt plus att det blåste motvind heela vägen!
Åkte till hemlig ort på hemligt uppdrag sen hihi. Stannade kvar där och jag hittade faktiskt skor till skolavslutningen!
Och juuste, beställde en tröja från nelly i måndags och den kom idag! Hihi den är jättefin.
Nu ska jag börja fixa mig och byta om osåntdär, ska på 50års kalas vid 7!


Ingenting står över mig

Är i skolan. Vill hem. Det är fredag. Och det regnar. Fuck life :(
Sen får jag fan för att jag red igår också haha, rida är typ det sista man ska göra när man har ont i bihålorna för det liksom "skumpar" när man rider... det jobbiga är att det knappt ens var värt det för det gick inte så bra, haha!

Ska inte fota Johanna när hon rider, ska regna/snöa hela dagen såatte... ska på hemligt uppdrag istället! Blir nog bra det också. Och sen ska vi hem till Johanna och dom ikväll! Så ja... bra dag egentligen, bara skolan vill ta slut nån gååång.


Us against the world

Red Strindberg i minst en halvtimme ialla fall. Wups liksom. Kunde inte låta bli. Gick halvbra, gick bra i början när vi bara chillade runt och red lite lätta övningar och han var avslappnad osådär, sen blev han sådär så att han antingen blir seg eller kutar iväg, och det finns inget mellanting... då är det så att man vill bli galen hah!

Kom hem runt 8 så nu är jag heelt slut haha. Är i extremt behov av att prata med vissa människor så loggade in på facebook och... ja, ingen var inne. Logga in då vafan!!!

Vad jag ska göra imorgon är oklart. Eller ja, först skola, och på kvällen hem till kusinerna. Men därimellan. Skulle egentligen ha fotat när kusinvitamin red men vädret ser ut såhär imorgon så jag vet inte om det blir så mycket av det... annars har jag en extremt bra krisplan som jag också skulle behöva göras hihi! Menmen, får väl se imorgon.


There's gotta be another way out

Nyss kommit hem från skolan. Fixade mitt omval till gymnasiet, så nu har jag sökt natur isället... hoppas jag kommer in bara! Next up: plugga som fan i 2 timmar. Insåg just att jag har biologiprov på måndag och jag kommer inte hinna plugga i helgen... haha fuck it! Sen utvecklingssamtal. Sen till stallet, ska kanske rida, bara det inte regnar haha!

Edit: har gått en halvtimme och allt jag har gjort är att ta fula kort på mig själv och hoppa runt och lyssna på musik. Hehe. Whatever.


If happy ever after did exist

Har nyss gjort läsförståelsen, tror iiinte det gick nå bra haha :( Och om en timme har vi hörförståelsen vilket kommer gå ännu sämre, ååh! Sen har vi idrott vilket jag ej ska vara med på, sen bara teknik kvar! Gaanska chill dag ändå.
Menmen, mår ännu bättre idag också och jag är glaad, hihi asbraa!


Live for today we'll dream tomorrow

Beklagar den dåliga uppdateringen och hata-världen-inlägget imorse. Men fyfan vad sur och arg jag var, har hatar alla levande människor på denna jord hela dagen haha! Men nu är det bättre igen ;) Är så sjuukt trött på att vara sjuk och att bara vara hemma och ligga i en soffa och kolla på tv hela dagen... sämsta!
Men som sagt, är bättre nu, mår bättre också!! Så jäkla skönt, hoppas att det håller i sig nu också. För imorgon ska jag till skolan, ska göra engelska nationellt prov i 3 timmar... sen ska jag stanna så länge som jag pallar, förhoppningsvis hela dagen! Sen utvecklingssamtal och sen till stallet och ta hand om min lilla ponnyplutt ♥

Beklagar den dåliga uppdateringen och hata-världen-inlägget imorse. Men fyfan vad sur och arg jag var, har hatar alla levande människor på denna jord hela dagen haha! Men nu är det bättre igen ;) Är så sjuukt trött på att vara sjuk och att bara vara hemma och ligga i en soffa och kolla på tv hela dagen... sämsta!
Men som sagt, är bättre nu, mår bättre också!! Så jäkla skönt, hoppas att det håller i sig nu också. För imorgon ska jag till skolan, ska göra engelska nationellt prov i 3 timmar.... sen ska jag stanna så länge som jag pallar, förhoppningsvis hela dagen! Sen utvecklingssamtal och sen till stallet och ta hand om min lilla ponnyplutt ♥


Sometimes it feels like you don't care at all

Fuck this shit.

Stop trying to fit in when you were born to stand out

Astråkig dag idag. Blir dock ännu värre imorgon när jag ska vara hemma hela dagen. Är liksom tredje eller fjärde gången sen i januari som jag har den här skiten... vad är felet liksom?!

Nuu ska jag sluta tycka synd om mig själv haha och gå och lägga mig istället, godnatt!


Maybe one day I'll be what you need

Gick i skolan till 11, vilket kändes som en evighet, sen drog jag hem. Har ont i bihålorna IGEN. Hur i helvete lyckas jag?! Har ialla fall tagit min supernässpray och endast legat i sängen hela dagen, så jag kanske slipper bli sjuk ändå! Har hur som helst inte tid att bli sjuk, har fullt upp med i princip bara kul saker redan av veckan, så får hoppas på det bästa.
Nu ska jag kolla hockey för jag inte har något bättre för mig haha...

Är näästan lika glad som jag ser ut :pPPpP


Japp.


Sometimes you miss the memories, not the person

Red Ricky efter skolan, gick vääldigt bra hihi! Känns som att det går bättre och bättre för varje gång, vet liksom hur hon funkar nu så nu är det bara att köra! Red i en timme på ridbanan, med cavalettibommar (?), jäklar vilken trav hon fick över dom när hon liksom vilar på steget!! Usch vad jag tycker om henne hihi.
Sen skulle jag ialla fall skritta av henne, dock stog det en lastbil på gården som såg ut som att den var påväg att åka snart och hon är inte trafiksäker så kändes väl inte sådär jättebra att vi skulle bli omkörda av den haha... så gick in i skogen och gick lite där, såg lastbilen åka förbi, såg en sten... och fick en konstig idé om jag skulle rida barbacka, och det gjorde jag! ... det var inte skönt, kändes som att sitta på en pinne typ haha. Såå det slutade ändå med att jag fick gå med henne igen ;)

Nuu har jag nyss ätit mat och ska... kolla på film för jag orkar inte plugga. Seriöst, är helt dööd.


Ett halvår med världens finaste ♥

Jävla äckeldaaag! Hittade inte mina nycklar imorse = var tvungen att gå till skolan i regnet, har inte någon hemnyckel och jag kommer hem först idag (hur fan ska jag komma in?!) och har inte någon skåpnyckel. Haha aaarg!
Slutar halv 2 idag och då ska jag rida Ricky hihi.

Och idaag har jag och älskling varit tillsammans ett halvår, helt galeet! Älskar dig mest hihi ♥


Told myself that you were right for me, but felt so lonely in your company

Igåår var jag och älskling i Örebro, åt mat och kolla på bio hihi ♥ Sen sov han här tills idag, dock sov inte jag haha... värsta natten på länge, sov 4 timmar tror jag = död och på dåligt humör idag.

Har varit i stallet idag också, red lite barbacka på Pelle haha, liiilla hästen! Men det gick faktiskt bra, skönt att rida nån häst som är så okomplicerad och snäll haha ;) "Tränade" lite med Strindberg från marken och bestämde vilka dagar jag ska ha Strindberg på. Är så jäkla taggad på allt som har med hästar och att träna med så ååh :D

Är inte så glad som jag låter. Är en riktig sånhär dag idag ↓


Everyday by myself I'm breaking down

Minst sagt stressig dag haha... cyklade hem efter skolan, bytte om och åkte moppe till stallet. Tror jag var hemma 5 minuter sammanlagt... sen red jag Strindberg! ...i regnet, började regna precis när jag skulle börja rida, och så har det regnat hela dagen sen dess... suck! Vi hoppade ialla fall några små hinder, i början var han sjuukt taggad och ba "men kom igen så skenar vi mot det där 30cm-hindret :D" men han lugnade ner sig sen och lyssnade faktiskt ganska bra hih! Sen åkte jag hem (i spöregnet, det var hemskt), var hemma 5 minuter igen och bytte om från ridkläder till regnkläder, sen race'a (fine jag erkänner, kan bara köra 30 km/h...) ut till Hamre för att fota på hopptävlingen! Som tuur var så hade dom ett ridhus med bra ljus som det gick att fota i, så slapp stå ute på framridningen i regnet ;) Var kvar där nån timme och sen var jag så blöt och hungrig (hade tydligen glömt att äta sen lunch, och då överlever man inte om man heter Maja Wassell), så jag körde hem (i regnet.....) och käka pizza ♥♥

...och sen typ klockan 18 så har jag endast legat i soffan och glott film haha! Eller nej, jag provade min skolavslutningskänning (igen) och den satt fan mycket bättre än förra gången!!! Tror jag har blivit lite smalare, weei!

Jaja, nu ska jag sluta skriva skitlånga inlägg. Imorgon kommer ni förmodligen inte få något inlägg alls, ska till Örebro med älskling och fira våran halvårsdag hih.


You didn't have to stoop so low

Jag liksom tänkte ta det lugnt i helgen. Sen ba... blev det inte så. Heh. Idag slutar jag halv 2, då ska jag upp till stallet och rida Strindberg. Hade tänkt ta fram lite bommar och ha markarbete/lite hoppning hih. Klockan 4 senast ska jag vara i Hamre för att fota på framridningen. SEN ska jag fan chilla heela kvällen, haha! För imorgon ska jag och älskling till örebro hela dagen, wiii! Och så ska han sova hos mig sen också. På söndag ska jag kanske filma hoppträning i ridhuset, och sen ska jag till stallet för att ha "möte" med Mervi och Monica om Strindberg.

Liksom VART tog min lugna helg vägen?! Haha! Bara att hoppas på fint väder och... att skolan slutar snaart så jag hinner med allt haha!


You didn't have to cut me off

Avliiider vad trött jag äär. Gick väl inte sådär skitbra att rida, tror jag satt ganska bra emellanåt ialla fall, annars var det inte mycket som stämde, noll kontakt mellan hästen och mig, märks att jag inte har ridit henne på 4 veckor... Jajaa, inte mycket att göra åt nu! Åkte moppe hem sen, failade inte på något sätt en enda gång, hehe första gången... :)))

Imorgon är det fredag!!!! Nej jag är inte taggad. Usch, hatar hur otaggad man blir till allt när man är trött. Ska ialla fall rida finaste efter skolan!! Faktiskt taggad på det, går inte att inte vara det hih.

Jävla låt alltså, har den fortfarande på hjärnan efter 2 dagar :((


I don't even need your love

Ääääntligen hemma! Usch, två oförberedda prov och skit, men imorgon är det freedag! Har huur mycket som helst att göra idag. Min största önskan är att skita i allt och bara ligga hemma och sova. Men nepp. Ska äta och sova och dö lite nu, sen städa mitt rum, plugga typ tusen olika saker, upp på stan för hemligt uppdrag (förmodligen powerwalk dit för att det var så jäkla längesen jag tränade ordentligt) och sist men inte minst är det ridning på ridskolan ikväll. Döda miiig.


Skitdag

Har förmodligen matteprov nästa ept. Efter det har vi oförberett prov på kemin. Kommer ej klara det. Vill hem och soova.
MEN! Jag kom in på mina gymnasieval ialla fall, inte för jag vill gå samhäll längre så jag ska byta haha... men skönt att komma in ändå.

No matter how hard I try

Känns som att jag har glömt bort bloggen lite idag, japp! Varit hemma hos älskling ialla fall, mest legat i sängen och bråkat lite, hahah knäpp du är ♥ Oooch så har vi fixat lite planer för helgen för vi har ett halvår på måndag hih :)
Nuu ska jag ialla fall sova, och så är det torsdag imorgon... det gillar vi inteee. Men det är ridning på ridskolan så det fixar väl sig som vanligt ändå!

It will rain

Hejhejhej osv. Sitter i skolan och har håltimme en och en halvtimme. Det är väl nu man borde plugga massor för att vi har så mycket att göra men orkar man det? Nej :) Så skitsamma. Onsdags-eftermiddagar är det värsta som finns, när vi börjar klockan 12 har vi dessutom matteprov :( Efter skolan ska jag vara med älskling ialla fall!


Angels are not meant to walk alone

Blev inte sådär jättelyckat med det där att springa, haha. Strindberg var jääättepigg och busig och ville springa myycket fortare än mig haha, men det funkade väl... lite ialla fall, bättre än inget! Tränade/busade med honom på gården i regnet sen, och han var såå duktig! Sprang/gick med honom och typ stanna trava skritta osv, duktiga häästen!
Duschade och åt mat när jag kom hem och nu sitter jag och kollar på finalen på top model sverige och pluggar matte. Fuck matteprovet imorgon, kommer gå åt helvete!

Fiint med regnjacka.


I don't wanna be left in this world tonight

Sitter och har svenska nu, ska skriva fetaste boken om mig själv, det suuger! Annars har väl dagen rullat på ganska bra, är låångt kvar tills vi slutar (halv 4) menmen! Ska som sagt till stallet efter skolan och springa med nån häst hih, sen hem och plugga till matteprovet imorgon. Att vara sjuk en vecka, ha lov en vecka och sedan ha ett prov är fan inte det optimala... har ingen aning om vad vi ska ha prov på heller, braaa!


Will you be there to hold my hand?

Ligger i sängen och skriver på idrottsuppsatsen och äter godiis. Skriver om vad man ska äta för att få en bra hälsa typ, haha känns ju braaa. Ska kolla på sista avsnittet av 30 grader i februari snart, haha det är så sjuukt dåligt egentligen! Men... man måste titta ändå liksom, hihi.
Och imorgon är det skola igen, känns väl helt okej ändå liksom, är ju fan bara 2 månader kvar till sommarlovet! Troor jag ska till stallet imorgon också, ska låna någon stackars häst som jag ska springa med hihi. Ska tydligen regna men ingen har väl dött av det :) <-- Vad fan får jag all jäkla motivation ifrån?!


Home is were your heart is

Igår ba "omg vad kul med instagram, det är ju awesome", sen idag ba: ...fuck this shit. Haha.

Idaag har jag och älskling varit i stallet, han körde Patrix och jag red Strindberg haha, gick väl rättså bra! Red lite seriöst på ridbanan sen, gick bra idag också! Hans galopp blir så jäkla häftig ibland, han kanske har lärt sig lite bra saker på den där ridskolan ialla fall... heh.
Älskling åkte för inte så länge sen så nu ska jag ta tag i den där uppsatsen, tillbaka till verkligheten liksom....

Asful bild på mig, sitter heelt konstigt haha! Men hästen är fiiiin.


Tjalalala

Igår och idag har jag ätit extremt mycket godis och mat, sovit med älskling, gråtit tills tårarna tagit slut nästan utan anledning, sett american pie på bio, sprungit på spåret (hatar det där jävla spåret av hela mitt hjärta), fått föör många påskägg och övertalat älskling om att han ska följa med och rida imorgon. Haha, bra helg! Nu är det dock bara imorgon kvar och sen börjar skolhelvetet igen :( Jajaa, nu ska jag äta godiis och kolla på tv hihi.

Hahah sant...

If you want to be happy, then be

Har inte gjort nånting alls sen jag skrev sist egentligen haha, kollat nån film och... ja, inte vet jag! Tänkte egentligen åka till stallet imorgon på förmiddagen, men det blev inte såå, orkar inte gå upp så tidigt och jag insåg att det inte är så jäättelång kvar tills skolan börjar, vill kunna sova sådär jäättelänge nån mer dag... okej det är ingen anledning hah, men ändåå, stallet tar vi en annan dag :) Ligger i sängen och kollar på William, ni vet? Haha, så jävla braa! Meen, ska nog sova snart, är grymt dålig på att vara uppe länge hah!

Världens finaste

Idaag har jag ridit Strindberg!! :D Gick faktiskt mycket bättre än jag trodde, märks att han har fått mer muskler nu så han orkar samla sig utan att han bara springer iväg... ibland ;) Dock blir han springig och stark så fort man kräver minsta lilla av honom i traven eller galoppen... menmen ;) Annars var han faktiskt ganska fin, gick till och med att rida ut på honom utan att det gick på tok för fort, haha!

Sen åkte jag hem och åt mat och sen tvingade jag och bror upp oss till spåret och sprang där. Måste vara det värsta jag har gjort på länge... haha fyfaan, inte kul nånstans!

Sen hem och städa lite, och nuu ligger jag och dör i min säng typ :) Haha, är heelt sluuut.



Talking to the moon

Har varit i Örebro heela dagen, åkte vid halv 11 och kom hem 18 haha... Har köpt skolavslutningskläder, handlat rätt mycket onödigt på hööks, och en till sak... ;) Så nu har jag inga pengar kvar, haha :( Och så måste jag bli liite smalare om den där jäkla klänningen ska vara snygg på avslutningen hah! Bara börja ut och springa...

Nuu ska jag ialla fall tvinga mig själv att städa mitt rum... och sen ska jag... inte göra så mycket mer, haha. Ska äntligen rida Strindberg imorgon!! Tagggaaaa :)) Tror visserligen att det kommer gå åt helvete, han var då inte fin sist jag red han... men äsch, får väl träna lite så kanske det blir bra tillslut!

Some people are like clouds, when they disappear it's a brighter day

Ridskolan skulle ha skott Strindberg innan han kom hem. Har dom gjort det? Nej. Så nu har vi fått hem en häst som inte går att rida på för han har tappat en sko och hans hovar är inte fina heller. Vad i helvete liksom.
Jonna fixade ialla fall så han ska skos nu på eftermiddagen, så det fixar sig ändå. Red Falke istället, gick huur bra som helst!! Ååh duktiga hästen ♥


All the things you'd say they were never true

Igååår vad jag i stallet, red lite på Falke och fixade i stallet, sen åkte jag hem till älskling och sov där. Vaknade hos honom idag, gjorde cupcakes haha, dom blev... jättefina... :) och sen åkte jag till stallet idag och red Ricky, gick superbra! Sen busade jag lite med Patrix och sen kom Strindberg hem!!! Wiii, gissa vem som ska rida honom imorgon? Hehe.


RSS 2.0