Tagga nyååår!


Godmorgon...

Somnade halv 1 igår när vi kollade på film, vaknade en timme senare, bytte om och gick och la oss. Somnade på en gång och vaknade klockan 12 idag... haha, inte okej! Sovit över 10 timmar, man blir ju inte piggare av det kan jag ju säga!
Nu ska jag ialla fall byta om och äta mat osånt och sen ska jag åka till stallet och rida Falke.


We made it all this way

Åkte till Örebro på förmiddan, köpte kamera :DD Hihi, den är asabra ♥♥
Åkte hem och fotade lite, sen åkte mamma och jag till Köping och köpte en vinterjacka. Hittade äääntligen en sån som jag vill ha, det tog 2 timmar och kostade alldeles för mycket men jag är nöjd :D
Nuu sitter jag med såndär asful mössa på huvudet för vi håller på och färgar bort utväxten i håret.

Sen nån gång kommer älskling hit och sover här, är skittrött redan, somnade inte förrän halv 2 inatt men det var det väl kanske värt med tanke på anledningarna till det.

Fotade i bilen påvägen hem hah.


Testar kameran lite till...


Stand a little taller


Döööööör ♥♥♥


What goes up, must come down

Ah, förra inlägget säger väl det mesta om denna dag.
Men aja, ny dag imorgon! Då ska jag åka och köpa en kamera, tjalalala :D Fuck netonnet om dom inte har den då.... men nu ska jag sova, godnatt!


-



Vem svek vem först?

Var vaken till halv 1 igår och gjorde klart årsresumen haha, men nu är den klar... tror jag! Lägger upp den på lördag.

Tror jag hade feber inatt, drömde massa konstiga och äckliga saker. Åkte ialla fall till stallet även fast jag inte mådde nå bra, red Falke, skrittade i en kvart på gården bara, blåste så mycket. Fixade i stallet sen åkte jag hem, käka mat osådär.
Om en timme ska vi åka till mormor och morfar. Lika bra att ta det lugnt så kanske jag får bli frisk nån gång... :(


I didn't know how much I miss you until you were gone

Varit i Örebro typ hela dagen, trött och ont i huvudet och var inne i 892379384 kamera-affärer men hitta inte en jävla kamera! Vill ha en Canon eos 1100D men fanns inte en enda sån med bildstabilisator, så ska beställa en idag eller imorgon istället.
Nuu ligger jag ialla fall i min säng och lyssnar på musik och käkar dumle. Tycker inte ens om det, men fick jättemycket såna i julklapp och är hungrig så... nu fick det bli så.

Imorgon ska jag rida klockan 10 (!!) måste upp typ 9, haha jooobbigt läge. Sen ska jag kanske vara med Amanda, eller åka till mormor, eller... bara vara hemma. Hah, får se helt enkelt!
Måste göra en årsresume innan 2011 är slut, skulle ju kunna börja nu i och för sig...

Alltid kul med gamla bilder ju...


Here I am, once again

Inge kul och blogga ju, gör ändå samma sak alla dagar. Kom nyss hem från stallet, red Falke, gick aaasbra :D Hihi, duktig häst! Nuu ska jag duscha sen ska jag leka med Gustav hade jag tänkt... sen vad han hade tänkt, det vet jag inte.

Imorgon ska jag åka och shoppa, så kaaaanske hittar en kamera då, vore ju rätt nice :D


As many times as i blink i'll think of you tonight

Varit hos Gustav hela dagen, firat jul med lite av hans släkt osådär ;) Kom nyss heem, så ska sova snart tror jag, astrött hah.
Fick det här av älskling, hihi aw ♥


Julafton osv

Tiden räcker liksom inte till för att blogga...
Igår var släkten här ialla fall, fick parfym, kläder, godis, 2000 kr till en ny kamera, att familjen skulle åka till Stockholm i Mars och en ny mobil! :D Samsung galaxy gio tror jag den hette, verkar braaa än så länge ;)

Nuu ska jag fixa mig sen åka till Gustav, kommer förmodligen hem ikväll osåvidare :)



It's the most beautiful time of the year

Fotograferingen blev... inte riktigt som vi hade tänkt oss igår. För det första var det bara jag och Jonna, för det andra var det ingen snö och för det tredje så ville Jonna inte vara tomte. Kan ju säga att det var längesen jag skrattade så mycket ialla fall ;)

På eftermiddagen kom älsklingen hit, rätt längesen jag träffade honom! Kollade på Paranormal activity 3, det var inte kul :( Sen sov han kvar här, och drog vid halv 11 idag.

Mådde asbra imorse när jag vaknade, sen nu ba... NEJ. Ska kolla om jag har feber, sen duscha och fixa mig, sen kommer släkten hit och firar jul!


Gooood morgon

Tjalalalala jag har ingen feber :D
Nu ska jag äta frukost och klä på mig och sen ska jag åka till stallet med Jonna och Elin (?) och fota dom!

As strong as you were

Helvete vad jobbigt det var att vara i skolan med feber, inget som rekommenderas, nej. Men skönt att få sina betyg och att Amanda fick sin julklapp också. Har inte varit i skolan sen i måndags så känns typ inte att vi har jullov än. Menmen, skönt ändå! Hade 37,8 nu, vilket är mer än sist jag tog febern :(
Imorgon ska jag ialla fall till stallet med Jonna, fota, ge varandra julklappar osv. Det blir nog bra, ska försöka stå upp på benen en timme ialla fall, är ju jullov, kan ju inte ligga hemma bara ;)


You were always there like a shining light

Vaknade runt halv 10, gick upp åt frukost kolla julkalendern osv.
Ska till skolan sen, så måste duscha, fixa mig lite och laga mat, orkaa :( Hade bara 37,5 sist jag tog febern, vilket är mycket bra! Mår dock inte bättre men... tydligen så gör jag det!

Hade tråkigt igår så la upp mina egna bilder på weheartit... älskar när folk tycker om mina bilder hih. Okej det är inte många som har heartat dom, men det är några ialla fall (a) Ge. Mig. En. Kamera. ! :(


Why do we always hurt the ones we love?

Hade 38,2 senast jag tog febern, nu tänker jag inte ta den nå mer för det har bara blivit högre varje gång jag har tagit den :(
Ska släpa mig iväg 10 minuter till skolan imorgon och få mina betyg hah, annars ska jag inte göra nånting imorgon. Får ju jullov ialla fall, julafton på lördag osv. Kuuul :(


Fuck life

Mamma väckte mig vid 7, konstaterade att jag inte kunde gå till skolan. Somnade om, vaknade vid 10, gick upp, kollade på julkalendern, åt frukost, kollade på film, åt mat, kollade på film... och nurå?! Finns inte ett jävla skit och göra. Skulle ha varit med älskling idag men nepp det går inte för jag är sjuk. Och imorgon får vi jullov så jag överväger nästan att gå till skolan ändå, vill få mina betyg osv. Och sen är det sista ridningen på ridskolan imorgon (?) och den kommer jag säkert också missa för jag är sjuk.

FUCK. MY. LIFE. :(

Sick and tired of being sick and tired



I hate everything about you

Kom hem nyss, vi fick sluta när vi ville så vi slutade halv 3 (a) Annars har dagen varit rätt... tråkig, bara suttit och kollat på en massa lektioner.

Mår ännu sämre än imorse, såå ska inte åka till stallet :(( Ska väl lägga mig och kolla på nån film i hopp om att må bättre. Helvetes jävla förkylningar, blir ju aldrig frisk... brb gråta lite :(

Goood morgon

Hade det varit en vanlig dag... då hade jag nog stannat hemma. Fast nu är det ju inte det så... jag stannar inte hemma. Halsen dödar mig men jag kan prata ialla fall, så lika bra att släpa sig iväg till Vasa och vara där hela dagen ändå.

Ska till stallet efter jag har varit där, och ska lämna datorn hemma hela dagen så skriver mer ikväll!



I was born to tell you "I love you"

Sitter och skriver med Jonna och lackar på att Strindberg är på ridskolan och att han inte borde vara där... rätt arga tjejer japp!
Fick tillbaks rösten direkt när jag kom hem... har inte kunnat prata på hela dagen i skolan </3, tror jag är allergisk mot skolan.......
Har varit med älskling idag, slagit in jäättefina paket... nej, men det är väl tanken som räknas... kanske.

Sovmorgon till 8:50 imorgon, asskönt :P Haha, ska vara på vasa heela dagen imorgon med Julia och Erica, typ prova-på-dag eller nåt, blir nog bra, bättre än vanlig skoldag ju (a)


Måndag osv

När jag kämpade ashårt med hemprovet i so fick jag G-, men nu när vi skulle skriva en filmrecension och var asstressad på en halvtimme, så jag bara kladdade ihop nåt, DÅ fick jag mvg?! Haha wtf...

Jaja, livet suger lite för jag har ingen röst. Mådde asbra igår och sen imorse ba... nepp.
Men nu har vi tyska och ska kolla på film. Ska vara med älskling efter skolan, ska köpa julklappar och slå in dom också, kommer smitta honom :(


Tja jag gillar att skriva långa blogginlägg

Vet inte vart jag ska börja. Kollade lektionen som var innan, Strindberg som drar iväg med tjejen som är för liten för honom och som inte fattar att det inte hjälper att dra i tyglarna eller styra in honom i väggen för att han ska sakta ner. Åh, fan vad arg jag bliiiir. Men jaja.
Red Strindberg, gick helt okej bra! Han var skitstark (skojar inte) i början trots att han hade gått lektionen innan också. Men gick bättre efter att jag hade ridit en halvtimme typ, då vart han mer... som vanligt. Lite pigg men ändå att han lyssnade bra osådär. Blev lite äckligt glad när Katta sa att det såg bra ut och att jag förstog hur man skulle rida honom och det var det tydligen inte alla som gjorde osv... hihi.
Grät lite när jag borstade av honom i boxen sen (herregud vad töntig jag är men jag saknar honom så aödjesioef mycket).

Nu är jag ialla fall hemma, rätt skönt hah. Bara 4 dagar kvar i skolan, också rätt skönt! Imorgon är det vanlig dag, på tisdag ska jag, Julia och Erica till vasa och vara där hela dagen, vanlig dag på onsdag och avslutning på fredag. Sen jullooooov!


Be your own hero

Gick inte bra att rida igår. Vet inte varför, bara när det känns sådär konstigt när hästen inte lyssnar över huvud taget och har tankarna någon annanstans... typ. Red på gården på slutet, gick såå mycket bättre, fina hästen!

Åkte hem och duschade sen åkte jag till Gustav och sov där. Kom hem runt 12 idag, hjälpte lillebror med läxan och åt mat. Nu ska vi tydligen åka till mormor och morfar och fika. Och ikväll ska jag rida världens finaste häst. Kommer dö, rent mentalt. Ska bli så sjukt kul! Men nu ska jag dra, hörs ikväll!


Ta en annan väg och låt det gå

Trooor att jag har handlat julklappar till alla nu. Om jag inte har glömt nån stackare... haha, nejdå!
Älskling sov här tills idag, älskar diig ♥

Nu ska jag åka till stallet och rida! Asfint väder ju :pPPp Det ösregnar och det är julafton om en vecka?! Nästan så att jag också börjar sakna snön nu...
Jaja, nu ska jag byta om och åka, det är ju ialla fall ljust ute för en gångs skull så ska nog gå bra och rida ändå ;)


5 anledningar till att vara överlycklig

- Det är fredag.
- Har kollat på film på dom 2 första lektionerna, har bara so och bild kvar.
- Ska till Örebro och handla massa julklappar till Gustav, Jonna, mamma, pappa, mormor och morfar osv (Amandas julklapp kom i brevlådan igår hih)
- Jag och Gustav har varit tillsammans 2 månader idag ♥
- Ska rida Strindberg på ridskolan på söndag :D jklsdmejiowpqaklmdsfjndkajo JAG DÖÖÖÖR ♥ (Tacktacktack Katta jag älskar dig typ)


Du fanns alltid där men ingen frågade om du mådde bra

Blev hemma idag... japp. Haha, fatta man ju! Meen huvudet dödade mig imorse så var lika bra att vara hemma.
Älsklingen slutade runt 11 så han kom hit då, och åkte hem nyss. Bara sovit och kollat på film heeela dagen.
Ska pallra mig iväg till skolan imorgon ialla fall, är ju fredaag! Sen ska vi till Örebro och handla julklappar.

Äcklig bild, bildbrist som faaan.



I guess I need you

Kollade på film 4 av 7 lektioner, råkade somna lite på håltimmen osv, och ändå så är jag så jäkla trött på skolan? Överväger att stanna hemma imorgon om jag inte mår bättre, skulle vara liite för skönt. Men vi får se!

Äntligen fixat min header, så nu dödar jag den som klagar på den ok?!
Åkte hem till älsklingen efter skolan, kom hem för en halvtimme sen typ. Såå nu ska jag läsa bloggar och sen gå och lägga mig skulle jag tro.


What you're looking for has been here the whole time

Helvetes jävla förkylning som förstör min dag. Var nära att jag stannade hemma imorse, men icke! Nu har vi bara matte so engelska och so kvar... </3 Ska vara med älskling efter skolan ialla fall! ♥ Han ska fixa min header så att den kommer nog se bra ut ikväll ;)

Jaa tja jag gillar weheartit-bilder! Bara för att inte jag har någon kamera :( Ska försöka köpa en på mellandagsrean om jag har några pengar kvar efter jul (a)



Weheartit


Go run run run I'm gonna stay right here

Skolkade lite från idrotten och drog hem istället. Mår lite sådär halvbra, jävla förkylning. Var nyss ute i blåsten med Jonna och red Falke och Lucifer. Det... kunde ju bara ha gått bättre egentligen, haha! Gick bra att rida till vattenverket, men sen när vi skulle hem... Jonna galopperade hem och jag gick hem, var så arg på hästen så jag nästan glömde bort att det var mörkt (a) För... han bockar ALDRIG, har ridit honom i typ 8 år och han har aldrig bockat, och... så gjorde han det. Då känns det fan inte bra :( Menmen!

Nu ligger jag i min sääng och ska inte göra nånting alls resten av kvällen, leta lite julklappar och låta älskling fixa min blogg... hihi.

I can't turn back time

Har fysik så... är väl lika bra att blogga då, fattar ändå ingenting av alla neutroner och protoner och blää.
Kollade på lucia på morgonen och fotade Erica med hennes kamera, hihi :D
Jaja, snart har vi lunch, slöjd, tyska (kolla film) och sen bad som jag inte ska vara med på, heh klagar inte.
Ska rida efter skolan också!


I'm yours to hold

Idag har vi bakat pepparkakor. Det var kul.
Haha orkar inte blogga, var med Amanda och bakade pepparkakor och sen skulle vi se hur många smarties hon kunde ha i munnen samtidigt och euw det var äckligt :(
Nu ska jag sova snart, är astrött! Haha, har ingenting att plugga till vilket är hur skönt som helst. Lucia imorgon så går bort några lektioner osv, också rätt bra.
Snodd bild av Amanda ehe.


You're the only voice my heart can recognize

Min pojkvän är ondeskefull och tvingar mig att uppdatera min blogg, så är väl bäst att jag gör det :(
Jaja, idag är det måndag... yey! Nej, men det funkar väl.
Har typ 3 lektioner kvar sen slutar vii. Då ska jag (kanske) på hemligt uppdrag med Amanda och sen ska vi hem till henne.

Haha typ normalaste bilden på oss jag kunde hitta... bra att vi inte har mjöl i ansiktet ialla fall :(


Keep living your life cause it's your time

Nuu har släkten åkt hem så nu ska jag ägna mig åt engelskaplugg resten av kvällen... kuul. Men är troligen bland det sista vi har kvar att göra i skolan innan jul, så är rätt glad ändå!
Fick låna fasters kamera och fotade lite ljus osånt... fan vad kul det var :( Tips: tappa aldrig eran kamera, för... då har ni ingen kamera längre <//3.



I walking fearless

Älskling sov här från igår till idag. Vi kollade på The Ring... fyfan, kolla inte på den! Uuusch. Och sen började min radio brusa som den där tvn på filmen gjorde och jaa usch hah :(
Han drog ialla fall nyss, och nu ska jag städa mitt rum och fixa mig lite, ska fira pappa senare idag fast han fyller år imorgon egentligen.
Gjorde ett pepparkakshus igår också haha!


What you're looking for has been here the whole time

Haha okeej, min blogg är kaos för headern är aalldeles för stor. Men den ser bra ut om man inte har en mac hah...
Igår var jag i alla fall först i skolan, fuskade som fan på kemiprovet osv osv så nu får jag nog godkänt ialla fall. Sen åkte jag till Köping med mamma och köpte några julklappar, sen åkte jag direkt hem till Gustav och sen råkade jag sova kvar där (a) Sen idaag kom jag hem vid halv 11 så då åkte jag till stallet på en gång och red Lucifer, gick skitbra! :D Hann bara rida i en halvtimme men känner att jag skulle kunnat rida hur länge som helst. Sen åkte jag hem och åt mat och nuuu är jag äntligen hemma typ! Själv hemma dessutom, asskönt! Ska duscha nu sen plugga lite. Sen kanske Gustav kommer hit, vi får se!
Jonna och Lucifer får stå för bilden... bara för dom är så jävla bra :D Förra vintern, jag (självklart) som fotat osv ;)


It's not all about you

Är nästan helt klar med so'n, kan dock ingenting alls av kemin, men vafan, kommer ändå aldrig få mer än G i kemi!
Red Bertil som sagt, gick skitdåligt i början, ingenting som funkade. Men sen mot slutet blev han riktigt fin, hihi! Fick världens chock när han gjorde en klockren galoppfattning, så var det verkligen inte sist jag red! Då fick jag knappt galopp, och högst ett varv på volten, så han har blivit grymt mycket finare kan jag ju säga!
Hälsade lite på Strindberg sen. Höll på att börja grina när Katta sa hur mycket alla tyckte om Strindberg och hur bra det gick... men han verkar trivas så jag får väl stå ut hah.
Pluggade (faktiskt!) lite när jag kom hem. Och så har jag (Gustav) fixat lite med bloggen, dock är den inte klar men ändå!
Jaja, nu ska jag gå och sova... snart. Fredag imorgon!



Även om jag gjorde rätt hittade du fel

Askön dag idag, lite tråkig dock men! Bara haft ept och sen kollat volleyboll. Nu är jag hemma och ska plugga som fan dom 3 närmaste timmarna, ÅH. Men ikväll ska jag till ridskolan och rida Bertil!
Har äntligen fått tillbaks min statisk efter typ en månad också... hah yey!


Onsdaag

Skolan gick rätt fort trots att det är äckelonsdag! Hade håltimme 2 och en halvtimme över lunchen, såå käkade pizza, liksom... det är ju trots allt onsdag! Sen facerepade Erica mig medan jag satt bredvid... har man tråkigt så har man haha :(
Var med Gustav efter skolaan, sen när jag kom hem så... pluggade jag... inte. Haha, fan! Men har ept i stort sett hela dagen imorgon förutom några timmar då vi ska kika på volleybollen.
Men nu ska jag sova, godnatt!

I have done it again

Rätt trött nu efter rätt lång skoldag + bad på idrotten, ridit Falke och sen pluggat typ konstant i 3 timmar på kvällen! Känns som att alla lärare insåg att betygen ska sättas på tisdag och kom på att dom måste ha ett till prov innan det.. hata!
Red barbacka på gården för att jag är mörkrädd och vågar inte rida nånannanstans ;pPp Haha näe men det funkar rätt bra att rida där tycker jag!
Nuu ska jag ialla fall gå och lägga mig för jag sov alldeles för lite igår natt.


You were there for me

Standard att blogga på fysiklektionerna eheh. Jaja, snart lunch, slöjd tyska sen bad.
Och efter skolan ska jag rida, fast det har jag nog sagt typ 180478932 gånger snart! Jäättelängesen jag red Falke ju.
Försöööker att intee skriva meed dubbla bokstääver heela tiiden föör deet är skaapligt dryygt att läsa deet.
Haha fan, måste sluta med det.

You don't belong there

Förra inlägget failade lite eftersom... jag gick ju knappt aldrig upp ur sängen, haha.
Hade skaapligt ont i huvudet imorse så var hemma från skolan. Drack/åt treo som är så jäävla äckligt och inte fan hjälpte det heller, ååh argh!
Har sovit, kollat film, hittat massor med julklappar på internet (så nu ska dom bara beställas!) och så har jag även pluggat lite kemi.
Intressantare än så har min dag liksom inte varit. Ska till skolan imorgon ialla fall, sen till staaallet! Och tisdagar bruukar jag rida Strindberg på men... inte längre, näe. ÅH, SLÄPP DET BARA.
Bara 4 jävla månader. Kom igen nu.


Mååååndag



Ensam är inte stark

Fredag: skola, älskling sov här osv.
Lördag: Åkte till Örebro och handlade (inga) julklappar med familjen och Gustav. Sen sov han här tills idag också.
Idag: Bara sovit i princip hela dagen, fixat min... utstyrsel till julshowen, och varit med på julshowen haha!
Orkar inte rotera. Hej jag är ett troll typ.



Fick sms om att Fame var halt och jag var tvungen att byta häst, så jag har alltså ridit Bertil på julshowen istället!
Bara ridit honom en gång förut och då var han seg som sjutton... men icke idag! Tycker det gick fullkomligt lysande trots att jag inte hade lärt mig programmet och hästen osv!
Och så ska Strindberg vara kvar på ridskolan hela fucking jävla vintern vet inte om jag har sagt det men det suger så jävla hårt så jag vet inte vad jag ska skriva.
Förra veckan ba: "Strindberg ska kanske hyras ut till ridskolan under vintern, du skulle ju ändå försöka vänja dig av med honom, hm. Om det går." Sen igår ba: "Strindberg åker till ridskolan imorgon och blir kvar där under vintern."
Liksom JAHA sure det är okej. Det. Är. Det. Fan. Heller. Men det är inte min häst, så finns väl inte ett jävla skit jag kan göra. Får väl klappa lite på honom varannan vecka när jag är där och rider då.
HELVETES JÄVLA SKIT HSUIJLKADMSJNKHSALJHSLKOÖLADJNHKSÖ KLARAR MIG INTE UTAN HONOM.

Weheartit


Just one more time

Nyyy biiiild :D
Letade på mammas gamla (notera: väldigt gamla) och urusla kamera som jag i vanliga fall aldrig skulle komma på tanken att fota med. MEN nu är det ju såhär att jag inte har nån kamera och inte har fotat på 2 veckor så... jag fotade med den. Vissa bilder vart väl helt okej ändå efter lite redigering så... nu ska jag fortsätta fota, ehe. Kanske slänger upp några roligare bilder sen!
Ikväll kommer ialla fall älskling hit och sover ♥


Vindruvor har också känslor

Träningen gick helt okeej, red fel en gång haha meen får väl skylla på att jag inte kunde programmet då... haha fan, måste kunna det tills söndag!
Kom hem runt halv 10, duschade osv, och nuu ska jag sova! Har varit en låång dag så rätt trött juu. Imorgon ska jag vara med älskling efter skolan och sen sover han här :*

I miss you

Sitter och har kemi, pluggar på kadriljen som jag borde kunna tills ikväll som jag absolut inte kan och lyssnar på three days grace. Snart har vi luunch, sen idrott och hemkunskap. Efter skolan ska jag hem till Gustav och ikväll ska jag till ridskolan och träna igen, dagen kan inte bliii mycket bättre liksom! :D

Keep living your life cause it's your time


RSS 2.0