Jonna "gästbloggar"

Gäst och gäst är jag väl ändå inte... Eftersom Maja inte har någon dator nu så ska jag skriva lite. Jag är då först och främst Jonna Andersson, ni kan hitta mig på min oaktiva blogg Nookksvill.blogg.se
Jag och Maja har känt varann läääänge, och hon brukar hjälpa mig med mina fina hästar. Hon är super duktig med dem och hon är en av de få som jag litar på till 110% vad gäller hästarna.
Idag red hon Falke och Lucifer, men de bilderna på när hon red Falke kommer senare, börjar med att visa  bilderna på henne och Lucifer.
Hon provade hoppa lite, och jag tycker att bilderna blev helt okej. :)
 
 
 
 
 
Fina är vad dem är. <3

Finally

Äääntligen hemma efter sista dagen i stallet, imorgon ska jag sova aslänge<3 Fotade med Jonna idag, har ridit Falke och hoppat lite med Lucifer så har massor med bilder att visa :D Dock är min kamera hemma hos Jonna så får väl se när dom kommer upp ;) Ska duscha nu, köpa godis och ikväll ska jag hem till älskling, vi ska kolla på film och mysa, fatta sköönt!

But someday, I will find my way back where your name is written in the sand

"Sen så får vi se hur resten av dagen blir" ja det hände ju inte speciellt mycket här inte :P Skulle ha åkt och shoppat men blev inte så, lika bra det för jag hade aldrig orkat haha, är fortfarande helt slut?! Sista dagen imorgon<3 Ska tillbringa kvällen framför filmer och äta chips. Haha kul. Morgondagen blir nog asbra ialla fall, ska  ta hand om hästarna först, ta kort på Jonna när hon rider och hon ska kanske ta kort på mig och sen på kvällen ska jag hem till älskling. Kan ju bara bli bra!
 
Upptäckte just att det var kul med instagram.
 

Bra dag

Strindberg gnäggade när jag kom och travade fram till mig i hagen. Falke var asduktig när jag red. Träffade två assöta barn när jag och prinsessan och patrix var på promenad in the villakvarter, haha döör!

På tal om att dö så ska jag dö i soffan nu och sen får vi se hur resten av dagen blir. Skönt att det är sista dagen imorgon haha!

Bilder från idag nästan


Trött chey

Klar med stallet efter 5 timmar, det tar sin lilla tid att fixa allt! Strindberg verkar må rätt okej iallafall, är öm och svullen men går bättre än igår! :) Han ska få vara ute och beta ca en halvtimme varje dag så jag låg på studsmattan så fick han beta runt den, så jäkla skönt haha! Falke var duktig idag också :)
Ligger i soffan och halvsover... ska till min faster som har flyttat ikväll och sen upp tidigt för att åka till stallet igen haha.

Mer hästar

Första dagen att ta hand om monicas hästar, mycket att göra men det är rätt kul så det funkar :) Falke var lite smågalen när jag skulle rida haha, satsar på en bättre dag imorgon... Tog 4 timmar att göra allt jag skulle och ändå så känns det inte som att jag fick så mycket gjort?! Måste vara seg haha. När jag var klar så kom älskling hit och vi bakade chokladbollar med choklad (...) och åt pizza, haha tjoocka. Ska väl snart gå och lägga mig hah, klockan står på 8:15 men det är galet skönt att gå upp så tidigt istället för att ha sovit bort halva dagen när man vaknar :)

Typ tisdag?

Sitter och kollar på tv, har nyss varit ute och gått. Har varit hos älskling idag också, vi bakade cupcakes hihi :) Imorgon tills på lördag blir jag hästägare, dvs upp tidigt varje dag men det ska bli kul! Strindberg har dock gått och blivit halt (helvetes jävla jävla skit vilken dålig tajming) så får väl pussa på honom i 4 dagar istället för att rida då ":)))". Men har ju falke iallafall, sen två shettisar som man kan busa med :D Okej nu ska jag sluta prata om hästar haha hejdå :)

Don't listen to the world, they say we're never gonna make it


♥ midsommarafton

 

Don't wake me up

Haha förra inlägget (inläggen) blev ju bara fult, extremt lätt att skriva fel på mobilen haha fan vad dålig jag är!
Borde hur som helst sova nu, ska upp 8 imorgon... :( Ska till Eskilstuna och shoppa (ja vi ska shoppa på midsommarafton), sen åka till nåt "slott" och fika på dagen och sen fira vanlig midsommar på kvällen haha, blir nog bra! ...bara jag sover nu så jag slipper vara död imorgon...

Utkast: Jun. 21, 2012

Whaaat? Sen det nya blogg.se kom upp så funkar det att mobilblogga?! :D Det går lite segt men det går ju! Idag var jag i stallet och red Strindberg, g lika bra idag också, helt sjukt ju, världens bästa häst<3 Red ut såan fick galoppera mycket, behövligt! Annars så har jag badat i poolen, ätit glass och farit runt och fixat för midsommarafton!

Utkast: Jun. 21, 2012


I'll be there in a heartbeat

Red Strindberg både igår och idag, gick skiiitbra båda gångerna, bäästa!! :D Tänker inte ens försöka förklara hur bra det gick hihi. Såatte... vet inte vad jag ska skriva. Är så tråkigt att bara skriva om vad jag gör. Vet inte ens varför jag har en blogg. Ehm. 
 
Fotade Jonna och Ricky igår!
 

I remember every word you said

Kommer inte ihåg vad jag har gjort sen sist jag skrev. Inget spännande ialla fall. Skulle ha fotat Jonna igår men regnet öste ner så blev inte så, red gjorde jag inte heller. Jävla väder. Var med älskling och hans kompisar igår kväll, kollade på karnevalen (haha) och käkade pizza. Är hemma hos honom nu, han duschar och jag lånar hans dator lite hihi.
Nya blogg.se är för övrigt... sämst?

@västerås

Sitter på espresso house på erikslund med älskling, lånar hans mobil och bloggar från den (a)
Igår red jag Strindberg och han var... dum. Skulle absolut inte gå mer än 20 meter från stallet, hm.
Imorgon ska vi till Örebro och shoppa haha, inte för att jag behöver något men det är kul att följa med andra haha. Ska förhoppningsvis åka hem snart ochsen får vi se vad som händer ikväll!



Fotografering

Nååååågon som vill bli fotad med sin häst eller så? Är sjukt taggad men vet inte vem jag ska fota haha, är dessutom inte nån tävling förrän 28 juni... skriv till mig på facebook eller nåt! :D
Fina Pelle förra sommaren ♥

What would I do without you?

Hoppade med Strindberg igår, hur jävla högt som helst! ...kändes det som, sen när man kollar på bilden så ser det inge högt ut alls haha :( Efter några om och men tog vi ialla fall oss över hindret, tror han också var lite rädd för det haha, men vi överlevde :D
Två sekunder efter den här bilden togs sparkade han bakut några gånger och drog sedan ner till stallet i full galopp haha, fan vad arg man blir när hästen drar iväg från en! Hämtade honom ialla fall och gick upp på ridbanan och hoppade några småhinder.
Åkte hem till älskling sen och sov där tills idag, kom hem för nån timme sen, är själv hemma och det både åskar och regnar... hjälp :(

Thanks for the memories, even though they weren't so great

Har absolut ingenting att göra, Pelle är inte hemma så har tagit hans dator hihi. Ligger och läser gamla inlägg på min blogg från juli tills nu och lyssnar på samma musik som jag lyssnade på då. Fan vad mycket bättre och vad mycket sämre allt var då. Man blir helt konstig i huvudet när man ligger och läser, kommer ihåg allt så jävla bra. ÅH.

Har ialla fall sommarlov nu!! Iiiih så jäävla skönt. Och sen när skolan börjar igen går jag på vasa. HJÄLP?!

Har inte ridit på en vecka men ska göra det imorgon!! Tänkte hoppa med lilla hästen men det har regnat massor idag så får se hur underlaget är... annars får vi hitta på något annat. Sen hur resten av dagen blir... det får vi se!

What doesn't kill you makes you stronger


Skooolavslutning


I'll carry you home, tonight

Vet inte om jag har sagt det men har ingen fungerande dator hemma, och funkar inte att blogga från mobilen heller. Kanske kan börja uppdatera när skolan börjar igen efter sommarlovet när jag får en dator då haha. Har ialla fall gustavs dator nu, han är på trafikskolan och jag hänger på hans rum haha.

Åkte till Berlin i tisdags och kom hem i fredags natt, var helt okej men inte roligare än så hah. Har sovit bort hela helgen, ridit världens finaste lilla ponny, firat lillebror som fyllde år och nu gått två dagar i skolan utan att göra nånting vettigt alls där. Idag var sista gången jag var i skolan, är lediga imorgon, på torsdag ska vi hem till julia och fixa vagnen och på fredag är det skolavslutning och jag går ut grundskolan. Så jävla underbart!!!

RSS 2.0